sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Vapaaviikonloppu Helsingissä - #kpkesäparty18

Olipa kerran kesäkuinen viikonloppu vapaa. Aloitin päivän istumalla bussissa yli kolme tuntia, matkustaen kohti Helsinkiä. Kampissa tapasin Nean, Jennin sekä Matun ja heidän kanssaan lähdettiin Burger kingin oluiden kautta kohti tapaamispaikkaa. Tällä kertaa tapaamispaikaksi valikoitui Game over escape room pakohuoneiden kokootumistila, jossa meitä odotti kattavat juoma- ja napostelutsrjoilut. Oli alkoholitonta sekä alkoholillista. Ensin alkumaljat ja muuten tarjolla oli viinejä, siideriä, olutta sekä ufobooli.

Tapaamisen ohjelma alkoi tosiaan maljojen kilistelyllä sekä ryhmittymisellä eri pakohuoneisiin. Pakohuoneita on valittavana mm. Viiltäjä-Jack, Lapin lumilinna, Talvi on tulossa. Päädyin ryhmään, joka lähti Tutankahmonin hautaan. Huone oli haastava ja loppuratkaisu vaatii hermoja. Meitä oli huoneessa kuusi keskenään semituntematonta henkeä. Sanoisin, että tuttu porukka ja neljäkin riittää. Sen enempää en huoneista paljasta, jotta en pilaa kokemusta sinne menijöiltä. Hauskaa oli ja haluan kyllä kokeilla uudestaankin pakohuonetta!

Muutakin ohjelmaa meillä oli. Pop & Co- vaate-esittely, jonka arvonnasta voitin tulevan syksyn mallistosta jotakin vapaavalintaisesti. Heiltä löytyy nyt vaatetta tytöille, joten syksyä odotellessa niin pojillekin tulee jotakin. Myös luonnollista, käsintehtyä kosmetiikkaa meille esiteltiin. Arvontoja oli myös; Vimman tunika, Luin living hiustenhoito paketti sekä Aarni Wood upea kello! Aarni Wood tekee upeita design-tuotteita puusta, sillä he eivät halua olla osana tuottamassa lisää muovijätettä. Materiaaleina he käyttävät kotimaista puuta, kuten visakoivua, tammes, saarnia, jalavaa ja tervaleppää.

Ohjelman jälkeen ilta jatkui rennolla meiningillä ja naurun siivittämänä. Pelattiin mm. en ole koskaan ja se oli hauska tapa tutustua paikallaolijoihin! Muutama meistä jatkoi vielä viereiseen Musta härkään tanssimaan. Yövyin Liinan ja Tanjan kanssa air bnbssä. Olihan hauska kokea sekin, yöpyä nyt toisen kodissa.
Niin ja saatiin me ihan huikea goodie bagikin! Ihania tuotteita, joista kosmetiikkaa olen jo käyttänytkin.

Kiitos seurasta mahtavat muijat ja kiitos yhteistyökumppaneille. 
Oli aivan mielettömän hauskaa! 


kuvat: Inka / Lapsen askelin sekä omasta puhelimesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...