torstai 22. maaliskuuta 2018

5 x 3 hyvää minussa ja elämässäniTässä kaiken uuden ja jännän edessä, tämä Millan heittämä haaste tuli juuri sopivaan saumaan! Täytin myös maanantaina vuosia, 32 on hyvä ikä, joten senkin puolesta hyvä vähän miettiä elämäänsä ja löytää niitä hyviä ja positiivisia asioita. Negatiivisuudella ja pessimismillä on jotenkin voimakkaampi taipumus tarttua, joten nyt ympäröin itseni iloa ja hyvää oloa tuovilla asioilla ja ihmisillä! 

 KOLME HYVÄÄ PÄIVISSÄNI 

Jokainen päivä on erilainen. Varsinkin nyt kun alkoi viimeinen harjoittelu kotihoidossa, ei samanlaista päivää vastaan tule.

Viikonloput tuntuu viikonlopuilta. Ihanaa kun viikonloppu erottuu muusta arjesta. Kotona ollessa sitä tuskin huomasi muusta kuin saunapäivästä.

Yhteinen aika perheen ja lasten kanssa. Työ- ja koulupäivän jälkeen on kiva viettää aikaa lasten kanssa. Vain olla ja jutustella tai vaikka pelailla ja lukea.

 KOLME HYVÄÄ MINUSSA 

Teen hyvää ruokaa. Lapset tykkää, mies tykkää, minä tykkään. Kokkikoulun opit ei menneet hukkaan ollenkaan, vaan ovat päivittäisessä ruoanlaitossa käytössä. 

Luovuus kukoistaa. Tästä on hyötyä niin kotona kuin työssäkin. Jos jokin suunnitelma kariutuu, syntyy uusi idea tilalle. Tästä on hyötyä myös kun kaverilta on lapsia meillä hoidossa. Jos leikit menee överiksi kaivetaan vaikka lorupussi esille.

Herkkyys on vahvuus. Olen paljon tehnyt töitä itseni kanssa henkisen kasvun puolella. Olen koulun edetessä uskaltautunut käyttämään herkkyyttäni hyödyksi rohkeasti. Herkkänä ihmisen vaistoan ilmapiirissä vivahteita ja huomioin ihmisestä tiedostamattanikin asioita, enkä epäröi huolestuessani kysyä onko jokin vinossa. Usein vaistoni on oikeassa. Minun on myös helppo asettautua toisen asemaan ja ajatella asioita omalle kohdalleni.

 KOLME HYVÄÄ ELÄMÄSSÄNI 

Perhe ja parisuhde. Elämämme on tasaista ja arki on parasta. Vaikka väsyneenä ja nälkäisenä helposti räiskynkin (ja pyydän anteeksi) voin sanoa olevani onnellinen. 

Ystävät ja läheiset. Oikeat ystävät pysyvät välimatkasta huolimatta tai vaikka yhteydenpito olisikin harvassa. Kiitollinen saa olla kaikista ihmisistä elämässäni. 

Kouluttautuminen aikuisena. Vaikka olen tuntenut tuskaa siitä, että mulla ei ole ammattia ja mitä teen kun lapset kasvaa, niin on tää ollut kyllä paras aika hankkia ammatti. Koen omista kokemuksistani ja henkisestä kasvamisesta olevan hyötyä. Osaa katsoa asioita useammalta kantilta vaikka vähän sitä uskoa ihmisten hyvään tahtoon on vielä jäljellä.

 KOLME HYVÄÄ TÄNÄ VUONNA 

Valmistuminen lähihoitajaksi. 

Kesätyöt kivassa paikassa. Ja on kuulemma kiva saada mut heidän porukkaan. 

Tulevaisuus on avoin. Vähän pelottavaakin mutta olen nyt koittanut kääntää tämän asian vahvuudeksi. Vähän voi mennä syksyyn sillai "takki auki", otetaan mitä annetaan. On mulla plan B hahmoteltuna ihan paperillekin asti, jos näyttää siltä ettei jatkoa heru.

 KOLME HYVÄÄ KADUN AURINKOISELLA PUOLELLA 

Kehitys. Niin kuvien kuin tekstin sekä ulkoasun saralla.

Vertaistuki. Uskon, että avoimuuteni masennuksesta ja muista haasteista on ollu avuksi muille samojen asioiden kanssa painiville.

Uskolliset lukijat. Te, jotka palaatte aina tauonkin jälkeen lukemaan kirjoituksiani!

 KOLME BLOGGAAJAA, JOTKA HAASTAN 

Mama Lina -  ihana Liina, upeita kuvia ja kirjoittaa asioista niinkuin ne ovat!

Kaksi kaunista -  Neea kirjoittelee elämästään ja hänellä on myös kauniita kuvia!

Saron blogi - positiivinen ja hyväntuulinen blogi, jota kirjoittelee Sari, vertaistukea muille ruuhkavuosissa rämpiville! 

Mitä hyvää sulla on elämässä? 
Mistä olet kiitollinen juuri tässä ja nyt?
Jätä kommentti!


2 kommenttia:

  1. Olipas kivan raikas postaus, tuli hyvälle mielelle :) Mun elämässä on paljon hyvää, kaikki tuntuu olevan kohdillaan juuri nyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...