torstai 5. tammikuuta 2017

UUSI VUOSI - uudet tuulet & planneresittely #kalenterimania

Hyvää tätä vuotta!


Jotenkin aina vuodenvaihteessa on sellainen jännä tunnelma. On kuin kaikki muuttuisi, vaikka oikeasti juuri mikään ei muutu. Olen sama nainen kuin 31.12.2016. Silti asetin itselleni joitain tavoitteita. Kesällähän toimin kaasona Tiian häissä ja ois se ihan kiva näyttää hyvältä kauniissa mekossa. Muutenkin terveys on todenteolla vuoden teema, ei vain fyysinen vaan myös psyyken puoli. Olen nyt yli vuoden ollut ilman lääkityksiä, tajusin tuossa yhtenä päivänä. Ja peloista huolimatta olen jaksanut hyvin koulussa!

Koulusta puheenollen, maanantaina alkaa taas arki työssäoppimisen muodossa. Kävin tutustumassa TOP-paikkaan ja jäi todella hyvät fiilikset. Jännitys vaihtui intoon. Odotan todella uuden oppimista ja toki tuntumaa vanhustyöhön.


PLANNER-esittely


Joulun alla hommasin uuden plannerin. Happy Planner vaihtui Simple storiesin Carpe Diem Reset girl planneriin, värinä persimmon. Ihastuin väriin jo aiemmin syksyllä ja olihan se sitten hankittava!

Tässäkin kalenterissa viikkosivut ovat vertikaaliset (päivät pystypalkeissa, vierekkäin) niinkuin HPssa, ruutujen koko on pienempi. Jokainen sivu on neutraali, joten koristeluun jää enemmän mahdollisuuksia. HPssa viikonlopuissa oli aina jokin väri ja jos halusi täysin eri värimaailmaa, piti viikonlopulle keksiä jotain mikä peittää värin kokonaan. Myös pienet laatikot, jotka jakavat päivän olivat väritetyt ja kuulsivat ohuista teipeistä läpi. Sivut ovat tässäkin päiväämättömät, joten kalenterin voi aloittaa vaikka kesällä ja siirtää tammi-toukokuun sivut kalenterin loppuun ja näin on vuodeksi kalenteri. Tykkään myös siitä, miten kuukausiaukeama on erillinen viikkonäkymistä.Tämä tuo tilaa listoille ja muille lisäsivuille sekä mahdollistaa vaihtelun viikkonäkymän alkusivulle. Tässä on tuo ihana kuvio, mutta voisin hyvin vaihtaa jonkun samansävyisen kuin vasen sivu.

Viikkonäkymät kolmelle viikolle (weekly spread)

Välilehdet

Nyt on ns. plannerpeace saavutettu ja rakastan tuota planneria! Tykkään myös kalenterin sanomasta "what you want to reset" "reset your life", ei pidä jämähtää paikoilleen ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus tehdä uusia valintoja. Vintage-teema välilehdissä sekä tarroissa seikkailevat naishahmot ovat ihania! Tuo läpinäkyvä taskukin on kiva. Siihen saa aina motivoivan kuvan tai vaikka lasten kuvat.

Kannattaa tutustua Kalenterimaniaan FBssa: ryhmä ja sivut sekä tsekata blogi, siellä on esittelyitä (uusimpana Plan with Mirppu, sama kalenteri värinä ballerina) ja paljon juttua erilaisista plannereista, ryhmäläisten postauksia yms.! Sinne on myös tulossa oma postaukseni sunnuntain KM Pori miitistä.

Eilen tuli kaupungilta kirje ja nyt on Wilma-tunnus luotu Einon kouluun ilmoittautumista varten! En voi uskoa, että hän on jo niin iso.

Näissä tunnelmissa meidän vuosi alkaa. 
Toivottavasti teilläkin vuosi alkanut positiivissa merkeissä!
18 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää tuo kalenteri. Itse aloitin tekemään jonkinlaista bullet journalia liittyen työhöni perhepäivähoitajana. Minä olen jo tavannut tytön tulevan opettajan infotilaisuudessa. Aika jännää ja kyyneliä on varmasti luvassa viimeistään ensi syksynä, vaikka on jo kolmas kouluunlähtijä. (Pillitin jo infotilaisuudessa). Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuossa mukana kans bujo, tosin pelkille trackereille! Ja joo, mä pillitin jo tota kirjettä! Kiitos, kivaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta! Mun pitäs mennäkin ostaa itselle uusi kalenteri. Mulla on työpaikan kalenteri vielä pari kuukautta ja sen rinnalla en ole jaksanut enää pitää omaa henk.koht kalenteria. Ihana saada hommaa just sellainen kalenteri, jonka haluaa... onko vinkkejä mistä kannattaa käydä kattoo tai tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klemmarikellari, Chic company, Se hämeenkadun vihkokauppa.. sit ihan kirjakaupat Suomalainen sekä Tiger.. Nää nyt aluksi tuli mieleen :D Kalenterimanian FB-ryhmässä on lista erilaisista putiikeista, jos liityt mukaan! :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää! Olisipa tiennyt tuollaisista teininä :D silloin tulostettiin kuvia, quoteja ja kaikkea sälää netistä, leikeltiin lehdistä julkkisten kuvia ja koristeltiin värikkääksi miljoonan sävyisillä stabiloilla. Edelleen mulle kalenteri on elintärkeä, mutta tyydyn kirjoittamaan värikkäillä kynillä iloisen näköiseksi! Mä oon useana vuonna jo tilannut personal plannerilta kalenterin, mutta on lopulta aika vähän mihin siinä pääsee vaikuttamaan sisällöllisesti. :) ja peukku lääkkeettömyydelle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Ja niinpä, itekin keräilin kalenteriin kaikkea ja piirtelin vaikka joulun ja muiden juhlapäivien kohdalle teeman mukaisia kuvia :D

   Poista
 4. Vautsi! Oma kalenterini on nyt kovin tylsä, joskus jaksoin laittaa enemmänkin. Voisi taas aloittaa, näyttää niin ihanalta sinun omasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloita ihmeessä, toimii mulla myös palautumiseen viikon tai vaikka päivän stressistä illalla, se hetki omaa aikaa kun saa tehdä mistä tykkää! :)

   Poista
 5. Siis onko tuohon suunnitteluun olemassa niin kuin ihan omat kalenterinsa? Siis täähän on ihan oma maailmansa!

  Kiva ajatus tuo "reset your life" myös näin vuoden alkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mikä vaan kalenteri mikä tuottaa sulle iloa ja on sun tarpeisiin sopiva on oikea! Jollekin se on liiton kalenteri ja jotkut tarvii enemmän tilaa, jotkut tekee kokonaan itse! :D Kaikki mahtuu mukaan!

   Poista
 6. Mulle aukesi nyt ihan uus maailma, kalenterimania, tykkään! :) Tosi hienon näköinen. Mullakin outo muutos-fiilis vuodenvaihteen takia, vaikka pääosin arki pysyy samanlaisena.. mut ehkäpä just se ajatus, et mitä vain voi tapahtua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa Kalenterimaniaan, vie kyllä mennessään! :D

   Poista
 7. Vitsi nää kalenterit on aina niin kivoja! Itsellä ei vaan mitenkään aika riittäisi, ehkä sitten kun joskus palaan työelämään voisi olla aikaa ja tarvetta eri tavalla :) Kateellisena sivusta seuraan näitä ihanuuksiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että myöskään mä kotiäitinä oisin saanu tästä näin paljoa irti. :) Nyt kun on koulua ja muuta niin ilman en pärjäis :D

   Poista
 8. Hauskan näköinen kalenteri! :) Ja onhan tuo ihan totta, kun vuosi vaihtuu, tuntuu, että kaikki on taas mahdollista ja voi aloittaa jotakin ihan alusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä jännä tunne.. joka vuosi se vaihtuu ja aina se tuo tän tunteen..vaikka olenkin sama ihminen :D

   Poista
 9. Ihana kalenteri! Ymmärrän hyvin miksi harrastus vie mennessään. Varmasti mukavaa puuhailua. Minä tuunailen vanhoja kirjoja. Kalenteriin ei oikein riitä merkintöjä..menoja on niin vähän. Hih.

  VastaaPoista
 10. Ihan huikeen siisti tuo kalenteri!
  Mulla oli nuorempana aina joka vuosi kalenteri, johon pistin kaikki ylös, mutta nyt helpommaksi on todettu perhekalenteri, johon voi laittaa kaikkien menot niin koko perhe tai minä ja mies ollaan kartalla kaikkien menoista:)
  Ihanaa uutta vuotta ja tsemppiä harjoitteluun!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...