maanantai 5. joulukuuta 2016

Piristystä pimeään - #YllätäÄiti

Äidit juovat kahvin kylmänä ja syövät jäätelön lämpimänä, käyttävät rahansa lasten talvikenkiin ja kausivaatteisiin, siirtävät lasten harrastusmaksujen vuoksi omaa kampaamoaikaansa kuukausitolkulla ja muistavat aina varavaatteet, synttärilahjat, sisäliikuntavaatteet, mummon nimipäivät ja oikeankokoisten luistinten ostamisen ja teroittamisen. Kuka muistaa äitiä?

Kaksplussan verkostobloggaajat muistuttavat, että äitikin on ansainnut kahvinsa kuumana ja jäätelönsä kylmänä edes joskus. Mikä ilahduttaisi enemmän kuin toisen äidin antama ymmärrys, olalletaputus ja pieni yllätys? Eihän tässä yksin olla! Kerää #YllätäÄiti-postauksista lahjaideat talteen ja yllätä sinäkin joku toinen äiti!


En muista kuka, mutta yksi meistä verkostobloggaajista keksi idean harmaaseen syksyyn, yllätetään äiti, bloggaajakaveri pienellä yllätyksellä. Idea lähti liikkeelle ja meille jaettiin kaikille oma pari. Etukäteen ei saanut parille kertoa, kuka lahjan lähettää.
Sain parikseni Arjen miljönääri- blogin Johannan. Aluksi olin vailla ideoita, mutta pian selailtuani blogia ja hänen instatiliään, huomasin kuvan vitriinistä täynnä muumi-tavaraa! Siitä ajatus sitten lähti. Kasvonaamiot valitsin mukaan, koska tykkään niistä itse ja ne tuovat pientä luksusta arkeen! Pikkupussukassa oli itse tekemäni sudenkorentoheijastin, jotta näkyy pimeässä. Tuoksukynttilä tunnelmaa luomaan.
Olen jo pidempään lukenut Johannan blogia ja tykkään hänen monipuolisista postausaiheistaan sekä maanläheisestä otteesta. Arki kahden lapsen kanssa, vinkit ja DIY-jutut kiinnostavat aina!

Oman ihanan pakettini sain Kun kaksi muuttuu kolmeksi- blogin Cecilialta, kurkkaa hänen blogistaan!


2 kommenttia:

  1. Ihanan lahjan laitoit!

    Alkuperäinen idea tähän taisi tulla Miru-Marun bloggaajalta ja meidän ihanasta Hannasta (Yli Pyykkivuorten) tuli lopullinen tirehtööri.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...