lauantai 17. syyskuuta 2016

MITÄ KUULUU?

Opiskelu


Huh hei mikä syksy. 
Viikot saa aikalailla täysillä painaa ja päivät olla koulussa skarppina. Tällä viikolla taas ollut tosi mielenkiintoisia aiheita, mm. silmänrakenne sekä sydämeen liittyviä sairauksia. Kyllä varmaan täytyy vielä anatomian kirja ostaa omaksi. 
Päästiin me vähän askartelemaankin, kun tehtiin meidän puuhun sudenkorennot sekä ruskalehdet. Ihan kivaa vaihtelua siihen istumiseen ja kirjoittamiseen, vaikka nekin menee kun aihe on mielenkiintoinen! 
Meidän toinen ja viimeinen tenttikin on tulossa. Tenttipäivä äänestettiin ja se meni loppukuulle, kun lääkehoidon kurssi loppui viimeviikolla. Ei meitä ollu kun kaks, jotka ois halunnut tentin pidettäväksi mahd. pian, jotta pääsis vähän vähemmällä lukemisella. 
Mutta näillä mennää ja eiköhän siitä ny läpi luulis pääsevän..toivottavasti. 

Hemangiooma


Tällä viikolla oltiin Onnin kanssa lastenpolilla. 
Hänellä kun on huulessa se hemangiooma (mansikkaluomi, verisuonikasvain), johon hän on syönyt Propralia. Kontrollikäynti siis ja päätettiin nyt lääkitys purkaa kun niin hyvin se mansikkaluomi on pienentynyt. 
Mitään sivuvaikutuksia lääkityksestä ei ole tullut, mutta on se kuitenkin hyvä päästä edes tauolle siitä, ellei eroon lopullisesti. Sovittiin, että otan yhteyttä jos se lehahtaa uudelleen, mutta lääkäri uskoi sen olevan epätodennäköistä. Eipä näistä silti koskaan tiedä. Huuli on kuitenkin verekäs alue eli pieneneminen voi viedä enemmän aikaa. Nähtäväksi jää ja parasta toivotaan! 

Tavaran hävitys, kämppä kuntoon


Kovasti oon taas tavaraa, vaatetta lähinnä, karsinut. 
Omia lähti roskiin ja Konttiin, muutamia kirpalle ja pojilta myös sisävaatetta ja ulkovaatetta vein tänään kirppikselle (Pikku-Tiina, menkää ostaan!). Hinnat on järkevät ja sellaset, että ei luulis paljoo jäävän Konttiin vietävää. Nurkkiini en niitä enää kanna. On meille pieneksi jääneitä, en todellakaan kaikkea Einolta säästä, oma makuni muuttuu ja on se kiva Onnillekin saada uutta välillä. Sisävaatetta ois vielä aiiika iso kassillinen, saa tulla penkoon ennen kuin vien kirpalle täytettä, vink vink kaverit! Oon kyllä kaikinpuolin nauttinut tästä syksystä. Ihania ilmoja, puiden lehdet saavat värejä yhä enemmän, viikonloput on viikonloppuja, jotka eroavat arjesta ja saadaan olla vaan kun läksytkin on tehty samana päivänä kun ne on saatu! Unentarve on silti suurempi kuin kesällä, ihan selvästi aivojen käyttö lisää unentarvetta. ;) 

Niin, ja Einon ryhmässä jyllää nyt TÄITÄ ja Onnin ryhmässä toista kertaa KIHOMATOJA. Meiltä ei löydy kumpaakaan, vielä ainakaan ja toivoa sopii, että pysyvätkin poissa. 


Että sillasta meille, mitäs sulle kuuluu? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...