tiistai 10. toukokuuta 2016

Kevään kuulumiset paketissa

20.4. Huhhei!

Me ollaan taas viime perjantaista (15.4.) sairasteltu. Einolle nousi kuume ja perjantain oli kotona. Lauantaina ei enää merkkiäkään. Lauantai alkuyöstä Onni tallusteli olkkariin ja oli aivan tulikuuma. Hän olikin sitten vielä maanantainakin kuumeessa ja eilen ihan naatti. Tänään mulla on kuumetta ja Onni mun kanssa kotona kun yskii niin kovin, että meinaa oksentaa. Eino halusi päiväkotiin, koska heillä on tänään omanlelunpäivä.

Kouluhommia on piisannut. Eilen sain palautettua viimeisenkin kirjallisen tehtävän, eikä yhdenkään deadline ylittynyt, huikeeta! Loppuviikko on vapaata ja ensi tiistaina alkaakin se työssäoppimisjakso päiväkodissa, huomenna sinne tutustumaan ellei tää tauti pahene huomattavasti.

Eilen myös mun Happy Planner saapui! JEE! Ilta menikin sitä hypistellessä ja vähän laittaessa kuntoon. Erillisessä postauksessa tulossa enemmän!
10.5.
Tuota aloin kirjoittaa, mutta sitten en vaan saanutkaan aikaiseksi. Työssäoppiminen alkoi 26.4. ja aika nopeasti pääsin ryhmään sisään. Lapset ihania ja työkaverit kivoja. Vuoropäiväkodissa on aika paljon muuttujia yhdessä päivässä, mutta on ihailtavaa miten pakka pysyy silti kasassa. Hienoa nähdä tämäkin puoli "sisältä päin". Olen viihtynyt tosi hyvin ja mustakin ilmeisesti tykätty. :)
Eilen alkoi kolmas viikko, enää kaksi ja sitten alkaa kesäloma!


Juoksukisa 
Veronica ja pojat!


Vappuviikonloppu oltiin Turussa. Oli mukavaa! Käytiin vappuaattona kävelemässä Naantalissa. Iloksemme huomattiin, että Muumimaailman portit olivat auki ja päästiin kulkemaan läpi. Ei siellä ketään ollut, mutta pojat tykkäs silti. Ehkäpä siis kesällä tehtävä pitkästä aikaa retki Muumimaailmaan!
Vappupäivänä mentiin enon luo vappu brunssille, hän itse tosin työmatkalla mutta siellä oli serkkuni ja äitinsä, poikien pikkuserkut, sekä mummo ja äidin sisko. Ihana päivä olikin! Aurinkoa ja iloiset lapset. <3
Helatorstaina oltiin muutama tunti Kirjurinluodossa puistoilemassa koko perhe! Janette perheineen tuli meidän kanssa ja taas oli kivaa! Onni oppi myös kiipeämään yhdestä kohtaa tuohon telineeseen, että pääsi lähemmäs liukumäkeä!

Huomenna on Onnin ryhmän kevätjuhla ja torstaina ensimmäinen tukiviittomien kotiopetuskerta.
Perjantaina tuleva eskarilainen täyttää 6 vuotta. Uskomatonta miten tää aika on kulunut. Vuoden päästä on ekaluokka edessä. Mutta nautitaan nyt loppukeväästä ja tulevasta kesästä!

Itse olen voinut hyvin. En ole työssäoppimisenkaan aikana uupunut ja olen nukkunut tosi hyvin. Mitä nyt pitkittynyt flunssa vie voimia. Perjantaina haettiin lääkäristä antibioottikuurit Onnin kanssa, mulle poskionteloon ja Onnille korvaan. Niitä on nyt syöty, eikä helpotusta tunnu vielä. Onnilla edelleen särkee korva ja itsellä humisee pää ja painetta tuntuu edelleen. Eiköhän se tästä silti!

Ihanat ilmat hellineet jo useamman päivän, nautitaan nyt kun loppuviikosta taas kylmenee!

Aurinkoista päivää teille lukijoille, joita on ihan huikea määrä täällä bloggerissa ja Facebookissakin 200 tykkääjää ylitetty! Jotakin kivaa pientä keksin teille arvonnan merkeissä. Kiitos teille, että jaksatte pysyä mukana, vaikka nyt vielä pari viikkoa varmaan tällä tavalla satunnaisesti postailenkin (toivotaan toki, että tähän silti irtoaisi enemmän ruutia ja tahti lisääntyisi)!

Tähän alle voisitte kysyä multa jotain tai toivoa postauksia jostain teitä kiinnostavasta aiheesta! :)

Palataan,


3 kommenttia:

 1. Pojat on niin suloisia ja E aina vain tyyliltään enemmän isänsä näköinen :)
  Happy plannerista voisit tosiaan kertoa lisää, vaikuttaa kivalta! Samoin mielelläni kuulisin millaista arki vuoropäiväkodissa on, siis ihan käytännössä mihin aikoihin ruokailut jne. Itsellä kun on kokemusta vain "normaaleista" päiväkodeista ja niiden päiväjärjestyksistä.

  VastaaPoista
 2. Tulin lueskelemaan kuulumisia ja oi miten ihanan keväisiä kuvia täällä <3

  Toivottavasti nyt antibiootit puree pian ja pääsette nauttimaan kesästä ilman pöpösiä <3

  VastaaPoista
 3. Paranemisia teille :) täällä toivottaisiin kunnon sateita huuhtelemaan siitepölyt ja viimeiset katupölyt. Sitten sais taas helteet helliä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...