Kaksplus.fi

torstai 7. huhtikuuta 2016

Helppo ja nopea tomaattipasta

Jaanpa teille helpon ja nopean sekä ennenkaikkea maistuvan arkiruokaohjeen!



Keitä pasta tai spagetti, ei liian kypsäksi. Mausta keitinvesi runsaalla suolalla. Ota keitinvettä n. 2dl talteen ennen kuin kaadat vedet pois.
Laita pasta takaisin kattilaan ja kaada perään purkillinen tomaattimurskaa sekä keitinvettä, sitruunan mehua loraus sekä kaksin valkosipulinkynttä murskattuna. Kiehauta.
Lisää lopuksi tuoretta basilikaa (kuivatun voi lisätä aikaisemmin) sekä juustoraastetta (mikä vaan sopii mitä kaapista löytyy).
Tarjoa raejuuston kera.
Jälkkäriksi paistelin samalla banaanilettuja. Söin niitä aamupalaksi mustikoiden, kookosöljyn sekä raejuuston kera. Nyt nautittiin ihan vaan pelkältään. Pojat tykkäs! :)

Vaikka ite sanon niin  hyvää tuli!


Ulla

4 kommenttia:

  1. Nam, tuli nälkä! :)


    ♥ Vilhelmiina Lyydia
    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hihih meillä syötiin tätä juurikin tänään :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos reseptistä, pakko kokeilla tätäkin :) Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Mä oon niin surkea pastan kokkaaja... Menee siis testiin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...