perjantai 18. maaliskuuta 2016

Ihonhoito - kotimainen Tervaskanto (sis.arvonnan)
Sain äskettäin yhteistyöehdotuksen, jossa pääsisin testaamaan Tervaskanto tuotteiden (http://www.tervaskanto.fi/) Hunaja-kuusenoksavoidetta. Eilen hain paketin lähikaupasta ja sain ensikosketuksen tuotteeseen. Miellyttävä tuoksu ja koostumus. 
Hunaja-kuusenoksavoide sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille ja se kosteuttaa hyvin kuivaa ja atooppista ihoa. Se sisältää runsaasti kuusenoksan tyviuutetta, joka antaa iholle elinvoimaa ja tehostaa ihon uudistumista. Voide ei sisällä väriaineita eikä parabeeneja.
Tarkoin sertifioitua luonnon kosmetiikkaa tämä tuote ei ole, sillä se sisältää mietoa hajustetta sekä säilöntäainetta. Mutta tästä on tulossa kuulemma myös hajusteeton versio. Silti raaka-aineet ovat 80-100prosenttisesti kotimaisia.
Vaikuttavat aineet ovat kuusenoksan tyviuute, hunaja, kookosöljy, auringonkukkaöljy, e-vitamiini sekä risiiniöljy.

Kerron sitten enemmän kun olen hetken tähän tutustunut. Tämän lisäksi paketista löytyi purkki Pihka-Pekka -voidetta. "Pihkaa on käytetty satojen vuosien ajan Suomessa haavojen, palovammojen, tulehtumien ja rohtumien sekä ihottumien ja kovettumien hoitoon." Eli ihan oiva lisä lapsiperheeseen, jossa etenkin ulkovaatetuksen vähenemisen myötä pieniä ruhjeita varmasti tulee. Itse olen välillä tohelo keittiössä ja saan pieniä palovammoja usein tehdessäni ruokaa. 
Lopuksi siis teille mahdollisuus päästä tutustumaan Hunaja-kuusenoksavoiteeseen.
Valinta suoritetaan arpomalla. Arvontaan osallistuu kommentoimalla tätä postausta.
Tervaskanto tuotteet lähettävät voittajalle palkinnon (kaksi purkkia Hunaja-kuusenoksavoidetta) kun ovat osoitetiedot saaneet.

Arvonta alkaa nyt perjantaina 18.3. ja päättyy maanantaina 28.3.

1 arpa: kommentti. Miten sinä hoidat ihoasi tai lastesi ihoa? Mitä ajatuksia sinulla on ihonhoitoon ja hyvinvointiin liittyen? Tiedätkö jotain vanhan kansan perinteitä, joissa käytetään raaka-aineita Suomen luonnosta?
Muista sähköpostiosoite, osoitteettomat kommentit hylätään.

- lisäarpa: kirjautuneille blogger-lukijoille (voit kirjautua arvonnan aikana, toivottavasti jäät pysyvästi seuraamaan :)
- lisäarpa: jos seuraat FB-sivuja tai instagramissa

Eli 1-3 arvalla voit osallistua. Muista mainita arpojen lukumäärä!

Ei muuta kuin onnea arvontaan! :)
13 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla mukana! :) Meillä on suurimmaksi osaksi käytössä luonnonkosmetiikka.

  arjenmiljonaari@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kolmella arvalla mukana, muistaakseni olen lukijana jo :)

  Pienimmän ihoa tulee rasvailtua päivittäin atooppisen ihon takia. Oma ja muiden lasten iho vähän jäänyt hoitamatta sen erityisemmin. Pitäis ehkä ryhdistäytyä :)

  mirkkuliini gmail com

  VastaaPoista
 3. Kolmella arvalla mukaan :)
  Yhtä ja tiettyä rasvaa pitkälti ollaan käytetty koko perhe (taino, Mikko nyt ei itseään rasvaile koskaan), sen voittanutta ei ole tullut vastaan.

  VastaaPoista
 4. Meillä ihonhoidossa tutut aineet on sinkkivoide, Bepanthen ja omalle iholle supertököttiä on teepuuöljy, mikä tuntuu lapsille vähän liian tymäkältä, mutta omalle iholle toimii hyvin. Mä en tiedä liittyykö varsinaisesti ihon hoitoon, mutta voikukkaahan käytetään känsien nujertamiseen. Ja piharatamon lehdillä voi edistää pienten haavojen paranmista. :)

  Olen Blogger-lukijasi ollut pitkään ja seuraan blogia myös Facebookissa ja Instassa. Eli KOLME arpaa peliin :)

  TheLforLOVE@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Lapsen ihoa hoidetaan tarpeen mukaan tällä hetkellä lähinnä luonnonkosmetiikalla ja rohtumia Bepanthenilla. Itse käytän ja kokeilen ihonhoitotuotteita laidasta laitaan. Tervaskannolta on kokeilussa ollut Pikiöljyvoide sekä hunajashampoo. Ensimmäinen ei jäänyt omaan käyttöön, koska sen tuoksu oli todella voimakas. Suomen luonnon ravitsevia raaka-aineita pitäisi varmasti hyödyntää tulevaisuudessa entistä enemmän ihonhoidossa ja hyvinvoinnissa. Itse olen juonut jo kohta kahden vuoden ajan päivittäin havupuu-uutetta, enkä ole sairastanut pientä vesinuhaa pahempia infektiotauteja koko tuona aikana...

  Kolmella arvalla mukaan tähän todella mielenkiintoiseen arvontaan!
  ei.ihan.viela@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ihonhoidossa olisi varmaan parantamisen varaa, mutta toisaalta ei ole ollut suuria ongelmiakaan. Vesi vanhin voitehista, ja puhtaus on tietysti tärkein. Pihkaa on käytetty ilmeisesti ihan sellaisenaan. Mielenkiintoisisa nuo Tervaskannon tuotteet!
  Olen mukana yhdellä arvalla. hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 7. Kolmella arvalla mukana. Itse rasvana päivittäin ihoani apteekin perusvoiteilla esim. Ceralan. Samaa käytän tarvittaessa lapselleni. Myös sinkkivoide on lapsella käytössä ja kokeilinpa sitä kerran naamiona kasvoilleni. Ihana lopputulos!
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Meillä suositaan myös näissä kauneus-terveys-asioissa luonnollisuutta. Se tuntuu omalta jutulta, ja sitä haluaa lapsillekin opettaa.

  Kahdella arvalla mukana. :-)

  VastaaPoista
 9. Kolmella mukana.
  En ole vielä löytänyt mitään tiettyä systeemiä, mutta olen kovasti innostunut tekemään itse rasvoja. Myös kälyltäni joululahjaksi saatu itse tehty pihkavoide on käytössä. :) Pyrin luonnonmukaisuuteen.

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa niin ihanalta että ehdottomasti mukana 3 arvalla :)
  Nede93@windowslive.com

  VastaaPoista
 11. Kolmella arvalla mukana, Fb:ssa tykkäilen nimelläni Elise H..
  Käytän vaihtelevasti erilaista kosmetiikkaa. Jatkuvasti haussa hyviä tuotteita, viime aikoina olen pyrkinyt tutustumaan luonnonkosmetiikkaan :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 12. 2 arpaa. Vaihtelevasti eri merkkejä, juuri taas saatu uusia luonnonkosmetiikka tuotemerkkejä, en ole kokeillut vielä.
  Oonjustiina@gmail.com

  VastaaPoista
 13. 1 arpa, pyrin suosimaan mahdollisuuksien mukaan luonnonkosmetiikkaa.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...