torstai 10. maaliskuuta 2016

DIY: planner/kalenteri, päiväkirja sekä art journal

Tällä viikolla tosiaan ei ole koulua kuin kahtena päivänä, joten vapaa aikaa on rutkasti. Aika tehokkaasti olen päivät käyttänyt, kun luin Miran (More than moms-blogi) postauksen kalenterimaniasta.

Olen pitänyt päiväkirjaa ala-asteelta asti. On kaikenmaailman vihkoja, joihin olen runoillut tai piirtänyt, päiväkirjoja sekä kalentereita löytyy. Rakastan askartelua ja näpertämistä.
Nyt kun en moneen vuoteen ole kirjoitellut enempää ja kalenterimerkinnöille on riittänyt seinäkalenteri, innostuin ihan sikana Miran postauksesta ja etenkin Plan with me-videoista, jotka hän on liittänyt mukaan.

Ei muuta kuin liityin Kalenterimania-ryhmään Facebookissa, kaivoin askartelumateriaalit (ja hain kaupasta vähän lisää...) esiin ja etsin inspiraatiota Instasta sekä googlen kuvahaulla.
Aika pian sain kasaan ensimmäisen DIY-kalenterini. Jätin sen tarkoituksella yksinkertaiseksi, jotta sitä on helpompi tuunata aina välillä lisää.
Ja koska mulla on kohta synttärit, A tilas mulle aivan ihanan Happy Planner boxin, kurkkaa tästä. Siellä on päiväämätön planner, tarroja ja jotain pientä. En millään malttais odottaa, että se saapuu ja pääsen siihen käsiksi!

kaikkea ihanaa! 

 Kalenteri / Plannerjokainen viikkoaukeama on uniikki ja tuunattavissa

Washi-teippejäLisäksi tein itselleni päiväkirjan yhdestä söpöstä pöllö-vihkosta, jonka ostin syksyllä sekä art journalin sydänkirjasta, jonka myös olen aiemmin ostanut jemmaan. Rakastan kaikkea ihanaa ja mahdollisuuksien mukaan niitä tarttuu mukaan "jos vaikka joskus tarvis". Paha tapa, tiedän, mutta vois se raha mennä paljon huonompiinkin valintoihin, enhän polta tupakkaa. ;)


pöllöjä tietty <3

Tällasia värkkäilyjä. Lisäksi tein kaksi kansiota. Toinen resepteille, jotka pyörivät missä milloinkin sekä ns. kodin kansio. En halua kutsua sitä kodin kansioksi, mutten ole keksinyt parempaa nimeä. Siellä on viikon menu, kotityöt ja synttäri ym suunnitelmat sekä kuukausittaiset tärkeät jutut. Niistä lisää toisessa postauksessa!

Millaisia kalenterin käyttäjiä olette? Pidättekö päiväkirjaa? Vai onko kaikki askartelu mukavuusalueesi ulkopuolella? PS. Katso nämäkin postaukset:
Tutipuu - Kalenterimania
Ihmemutsi - Kalenteri-addikti

PPS. Tässä vielä videokooste, videot jaoin alkuperäisesti Snapchatista (ulmai)


6 kommenttia:

 1. Mikä tää kalenteri buumi nyt on? Multa menny ihan ohi :D Mutta tosi nättejä nämä ♡ Liityin tänne lukijaksi niin pysyn kartalla sunki postauksista ja pääsen kommentoimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullaantujat hullaantuu? :D kiitos! Ja kiva, mulla tänään tarkotus taas kartottaa näit blogijuttuja ja päivittää lukulista kuntoon! :*

   Poista
 2. Sullako ne kaikki ohkaset teipit onkin x)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...