tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulu 2015

Joulu on vietetty ja arki koittaa. Palataan nyt kuitenkin vielä hetkeksi aaton tunnelmiin.
Joulu oli kaikin puolin onnistunut! 22.12. matkattiin Turkuun. Tiia tulikin iltapäivällä mua hakemaan. Käytiin syömässä ja katsomassa uusin Star wars. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa! Aatonaattona käytiin leikkimässä kummipojan luona. Muuten aika meni valmistellessa aattoa ja autellessa äitiä. Jouluaatto koitti ja iltapäivällä pojat lähtivät enon kanssa hakemaan mummoa Liedosta. Sillä välin kävivät tontut täyttämässä kuusen alusen. Luin jouluisen tekstin ja kohotettiin joulumaljat, siitä sitten ruokapöytään. Kyllä jouluruoka on hyvää! Äiti oli onnistunut erinomaisesti. Onni ei oisi millään syönyt, mutta lopulta söi porkkanalaatikkoa. Eino jännityksestä huolimatta söi kunnon annokset. Ruoan jälkeen päästiinkin lahjojen kimppuun. Olen taas niin iloinen, että lahjoja oli maltillisesti ja toivottuja juttuja. Ei mitään turhaa ja ylimääräistä krääsää. Pojat sai leluja ja vaatetta. Onni sai myös päiväkotia varten oman repun. 
Itsekin olin ollut kiltti ja sain koulua varten uuden repun sekä stabilot, perus saippuatkin tuli. Sain myös aivan ihanan iltalaukun! Myös hajuveden pukki muisti tuoda. 
Einon isosta paketista paljastui Millenium Falcon- legoalus, joten A ja eno pääsivät kokoamispuuhiin. Kahvit juotiin ja maisteltiin itsetekemääni Paholaisen kakkua, jonka jälkeen alettiin äidin kanssa tehdä lähtöä. Mummo vietiin isoenon luokse ja me käytiin vielä hautausmaalla. 
Ilta menikin sitten rauhassa. Kaikin puolin onnistunut aatto, kukaan ei edes riidellyt tai hermoillut. Joulupäivänä käytiin isäni vanhempien luona myös. Ja tapanina vielä Tiian ja perheensä luona. Oli ihana nähdä ja pojilla sujui leikit hienosti! Eino ja Jooa tuli hyvin juttuun. Tapanina lähdettiin ajelemaan kotiin päin ja availtiin muutama paketti täälläkin. Vielä sunnuntainakin joulu jatkui kun käytiin mummulassa ja sinnekin oli tonttu eksynyt! 
Eilen arki koitti ja päiväkoti kaveri tuli äitinsä kanssa meille leikkimään. Oli kiva tutustua paremmin ja taas sujui leikit pojilla kivasti. Onni kovin koitti pysyä kärryillä myös. 

Nyt sitten kohti uutta vuotta ja uusia tuulia!2 kommenttia:

  1. Ihana joulu ollut teillä <3 Ja ihanaa että kaikki sai mieluisia lahjoja <3

    Halauksia vuoden viimeisille päiville <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...