maanantai 16. marraskuuta 2015

Tein sen ja muita kuulumisia

Mä tein sen! Ja vitsit millä tuloksella. 9/10! En itse nää tätä, en mitenkään mut ilmeisesti se potentiaali tuolla sisällä kytee. Tammikuussa siis alkaa koulu. Ja poikien kokopäivähoito. Sitäpä saakin vuorostaan jännittää kun puhelimessa kehoitettiin varautumaan, että pojat eivät välttämättä pääse samaan yksikköön hoitoon. Kiva. Että saa siellä ruudun toisella puolella pitää meille kaikki sormet, varpaat ja peukalot pystyssä sekä ristissä.Muuten on taas eletty tätä arkea! Torstaina lähdettiin Turkuun ja itse olin yhden yön. Käytiin perjantaina mummoa moikkaamassa poikien kanssa ja sitte A:n saavuttua siirryttiin kummipojan luokse. Sieltä napattiin pöytäryhmä mukaamme. Pojat mammalaan ja me lähdettiin takas kotiin A:n kanssa. Pojilla olikin kiva viikonloppu. Pääsivät Turun biologiseen museoonkin.

Ja kaikkihan sen tietää mikä murhe maailmaa kohtasi terrori- ja pommi-iskujen muodossa. En siitä sen ajatellut sen suuremmin kirjoittaa, mutta kyllä sydäntä kylmäsi asiasta ekan kerran kuullessani ja ajatellessani veljeäni lentokoneessa kohti Bangkokia. Lähes päivittäin on sinne suuntaan maailmaa tullut pistettyä viestiä. Kyllä sitä pysähtyi hetkeksi täysin, ensin luettuaan Pariisista ja sitten vielä valkeni, ettei se ollut ainoa paikka jossa tapahtui ja lumipallona koko maailman tilaa on tullut mietittyä ja murehdittua.Mutta yksi iso kivi vierähti sydämeltä kun perjantaina puhelin soi ja sain kuulla tulleeni valituksi. Niin mahtavaa! Jos taas pääsisi askelen eteenpäin elämässä.
Tällainen pikakatsaus, nyt kiirettä piisaa käsitöiden parissa myyjäisiä varten. Just alkoi marraskuu ja ihan kohta on tääkin loppu ja eka adventti ja joulukuu! huh.
Mistä haluisitte lukea tai haluisitko kysyä jotain? Kerro tai kysy!

Palaillaan pian,4 kommenttia:

 1. Toivottavasti hoitojärjestelyt menevät lopulta kuten toivotte, meikäläinen pitää peukkuja! :)

  Mullakin on noita suodatinpussikukkia tehtynä, vielä kun tässä (hallitussa) kaaoksessa ehtisi saattamaan työn loppuunkin :D Onneksi mulla on koulusta pitkä joululoma, kuukauden verran, niin ehkä ehtii paneutua joulun laittamiseenkin. Kaunis kranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja kranssista tuli kyllä nätti. Noi rusetin nauhat leikkasin lyhemmiksi ni tuli ryhdikkäämpi! :)
   Kiva kun on pitkä loma!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...