tiistai 3. marraskuuta 2015

Marraskuu ja pimeät illat - kuulumisia

Kuulumisten kirjoittelusta on vierähtänyt jo kuukausi aikaa.
Lokakuu vain meni ohi.

Hoidossakin normaaliaika taas kun eskareiden uimakoulu ja syysloma ovat ohi. Halloweenkin tuli ja perjantaina pojat pääsivät Halloween-juhliin Siirin luokse ja kyllä oli hauskaa lapsilla!

Lokakuussa en ole päässyt lainkaan hoitavan henkilöni juttusille, loppukuusta piti olla aika mutta se peruuntui. Ihan hyvin silti olen jaksellut ja jännittämistäkin oli kun viime tiistaina oli soveltuvuuskoe! Jännitin jo muutamaa päivää ennen, kävipä jopa mielessä että ei musta ole siihen, en mene mutta niin vain menin, tein ja näytin parhaani. Nyt saa sitten jännittää kun aikuispuolen valinnat tulevat nopeammin kuin pk-pohjaisten. Lähetin jo eilen hätäpäissäni sähköpostilla tiedustelua, ei siihen ole vielä vastattu. Joiltain osin tuntuu, että koe meni hyvin, mutta tässä jännittyneenä vilahtelee mielessä, että en tainnut päästä. Sekavissa tunnelmissa tämän osalta siis!

Tuntuu kuin olisi jossain oudossa välitilassa. Ei saa oikein otetta mistään ja kuitenkin käsissä on useampi lanka, joita koittaa käsitellä edes jossain järjestyksessä. Lisääntyvä pimeys vie voimia ja tapahtumat kolmen vuoden takaa seuraavat perässä. Yli niistä pääsee, mutta eivät ne niin vain unohdu. Tulevat uniin, vaikka päivällä sitä pystyykin pitämään ajatukset kurissa. Onneksi päivämäärät ohittuvat ja pahin lievittyy. Vuosi vuodelta ajankohta helpottuu. Joulukin tulee ja lähestyvät myyjäiset myytävien tekoineen auttaa eteenpäin! Joululehtiä on jo selailtu ja luettu, uusia ja vanhoja. Vielä kun saataisin pikkupakkanen ja kerros lunta. Viime vuonna lunta tuli jo Pyhäinpäivänä! Kolme vuotta sitten jo lokakuussa.

Tänään paistaa aurinko, saatiin siivoskeltua ja seuraavaksi viedään Eino päiväkotiin. Mulla vielä kahdelta aika työkkäriin. Ja niin näitä ajanvarauksia riittää. Vielä on Einon hammashoitola ja odotellaan soittoa Onnin lääkäriltä viimeviikkoisesta ultran vastauksesta. Niin tosiaan, Onnilla edelleen huulessa hemangioomaa. Torstaina huuli ultrattiin ja todettiin, että hemangiooma se on ja siellä ylimääräinen verisuoni mutkalla. Tästä vastauksesta siis oli riippuvainen aloitetaanko vielä Propral-lääkitys, jotta mansikkaluomi saataisiin vielä pienenemään lisää. Vaikka se on hyvin pienentynyt, patti häiritsee poikaa.

Eipä tuo kalenteri niin täydeltä näytä, mutta tuntuu sitäki täydemmältä kun mennään sinne ja tuonne ja edestakas. Vähän siis jännittää jos sinne kouluun pääsee, että miten sitten langat pysyy kädessä ja ajanhallinta, opiskelu, ruoanlaitto, muu oheistoiminta... Noh, eiköhän ne siitä muotoudu ja kaikkeen tottuu, eiks niin?Sellasia juttuja meille kuuluu tällä hetkellä. Mitä sulle kuuluu? :)
2 kommenttia:

  1. Toivotaan että saat sen koulupaikan ja usko pois, arki sujuu sitten ihan kuin itsestään :)

    Vauhdikasta marraskuuta <3 Muista välillä ottaa myös ikiomaa aikaa kaikesta touhusta ja ajatustyöstä <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...