maanantai 12. lokakuuta 2015

Itte tein! - askarteluja ja makuupussin tuunaus

Sytykeruusut


Tarvitset vain tyhjiä munakennoja ja jämäkynttilöitä. Tosi mukavaa puuhaa!

JoulukortitTarvikkeet pöydälle ja eikun taiteilemaan! Inspiraatiota löytyy ainakin Sinooperista. Siellä on paljon erilaisia korttimalleja. Jos et pääse livenä, niin netistäkin löytyy, tästä klik!

Äitiyspakkauksen makuupussin tuunausTarvitset makuupussin, kangasta ja ompelukoneen, vähän myös hermoja. Mulla meni tähän hommaan n. 3,5 tuntia kaikkine korjauksineen. Ohjeen löysin googlaamalla, täältä klik!


Tässä näitä ois aikaansaannoksia. Eka hoitoviikko meni hyvin ja sen päätteeksi pojat lähtivät Turkuun mamman ja pappan luo. Eikkis pääsi ekaa kertaa jääkiekko-otteluunkin kummienon kanssa. Sain siis olla rauhaksiin kotona kun A oli töissä. Lauantaina kummityttö (alimmassa kuvassa) tuli hoitoon ja käytiin vähän kävelylläkin, testailtiin pussukkaa samalla.  Uusi viikko taas alkoi. Tällä ja seuraavalla viikolla on hoitoaika näin aamupäivästä kun tämän viikon eskarit on uimakoulussa ja ensi viikko on syyslomaa, joten hoito järjestetään eri ryhmissä. 

Aurinkoista ja mukavaa viikkoa kaikille! 
6 kommenttia:

 1. Superhieno makuupussi! O_o < 3 Kyllä mä olen niin kateellinen kaikille jotka osaa ommella. Itselläkin niin kone kuin saumurikin kaapissa, odottaen opetteluinspistä.... on odottanut jo ainakin seitsemän vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä kovin osaavaksi vielä itseäni luokittele. :D Mutta onnistui ihan kivasti tuo pussi kyllä, vaikkei mikään helpoin rasti ollutkaan!

   Poista
  2. En kyllä kovin osaavaksi vielä itseäni luokittele. :D Mutta onnistui ihan kivasti tuo pussi kyllä, vaikkei mikään helpoin rasti ollutkaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...