keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Syyskuu

Ensi viikolla syyskuu on jo puolessa. Syysilmoista on jo nautittu. Kesän vaihtumisen syksyyn tietää myös kummipojan synttäreistä, joita vietetään aina syyskuun alussa. Ensimmäinen virallinen syyskuukausi. Niitä siis oltiin viikonloppuna Turussa viettämässä. Synttärijuttujen jälkeen Tiia oli järjestänyt vielä Meandi-kutsut. Pitkästä aikaa tykkäsin mallistosta. Vaikka hinnat onkin noussut niin eiköhän pojille t-paidat ainakin tule tilattua.

Alkuviikosta näin taas hoitajaani ja kartoitettiin tilannetta ensi viikon lääkäriä varten. Keskivaikea masennus on talttunut ja testin mukaan se on nyt jotain keskivaikean ja lievän väliltä. Olo onkin ollut keväästä jo parempi, jaksavampi. Syksy ja sen myötä pimeys saa tarkkailemaan itseään tarkemmin ja nyt seurataan tätä mun uudestaan vaikeutunutta nukahtamista ja väsymystä. Uskon, että se on väliaikaista ja se palaa raiteilleen taas.

Vähän saa jännittääkin. Mulla on tiedossa haastattelu, jonka perusteella valitaan opiskelijat lähihoitaja-koulutuksen soveltuvuuskokeeseen. Saa peukutella.

Nyt katsomaan miten pullataikina on kohonnut niin päästään leipomaan!
Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...