maanantai 21. syyskuuta 2015

Kuulumisia ja vesirokkoeristysSyksy tosissaan jo näyttäytyy, eilen myrskysi ja vaahteratkin ovat jo saaneet väriä lehtiinsä.
Viikko sitten kävin tosiaan kurssilla, jossa opittiin tekemään langoitettu pioni. Kurssista kirjoitan lisää leivontablogin puolelle. Mutta aika nätti ensimmäiseksi!

Viime viikolla Eino kävi uimakoulussa. Eino tykkäsi tosi kovin ja uskalsi siellä jopa sukeltaa. Tämä uimakoulu oli sellainen leikkiuimakoulu 4-6-vuotiaille ja keväällä aion ilmoittaa sitten siihen varsinaiseen uimakouluun. Tässä välissä olis tarkoitus jonkun verran päästä käymään uimahallilla.
Eilen tosin Eino ei päässyt, sillä vesirokko on saapunut meille. Torstaina huomattiin Onnilla ekat näpyt ja perjantaina oli yksi ilmaantunut Einollekin. Viikonloppu siis meni eristyksessä ja vesirokkovoidetta levitellen kumpaankin vuorotellen. Aika helpolla silti päästy, eilitä alkuyötä lukuunottamatta kumpikin on nukkunut hyvin ja aika vähän ovat näppyjä raapineet.

Torstaina oli se viime postauksessa mainitsemani haastattelu. Ei mitään hajua miten meni. Kuulemma 168 hakijaa, joista 40 kutsutaan soveltuvuuskokeeseen ja niistä valitaan 16. Että enpä tiedä. Hakemus mulla on vetämässä myös Winnovaan tammikuussa alkavaan koulutukseen. Maailmani siis ei kaadu jos en pääsekään.

Maanantaina oli lääkärin tapaaminen. Jatkan hoitajallani käyntiä 2-3 viikon välein. Psykoterapiaa nosteltiin taas esille ja sitä nyt pohditaan sen mukaan mitä koulutusjutuilleni käy. Tarpeen se on kuitenkin ihan psykologisten testienkin mukaan. Katsotaan. En stressaa, asiat menee niinkuin on tarkoitettu ja mikä tässä kiire. Keväällä vielä ahdisti kovastikin tämä ammatittomuuteni (onko tuo edes sana) ja kova kiire saada suunnitelmia jne. Nyt olen rauhoittunut ja koitan kuulostella itseäni tarkemmin. Olenko jo tarpeeksi kerännyt voimia, että jaksan opiskella. Sen tiedostan, että AMK:ssa en näillä voimavaroilla VIELÄ pärjää. Siksi perustutkintoon tähtään näin aluksi. Muuten tuntuu, että ainakaan tätä ennen en olisi jaksanut ja pärjännyt lainkaan. We'll see.


Mukavaa syksyistä viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...