perjantai 28. elokuuta 2015

Kuulumisia ja kerrossänky pohdintaa

Elokuu on lopullaan ja syyskuu ihan nurkan takana.

Kovasti bloggaajakollegat kirjoittelevat syksyn uusista arjista ja päiväkotien aloituksesta. Meillä arki rullaa samaa tahtia vielä toistaiseksi. A:lla jatkuu työt ja ensi viikolla jään inttileskeksi kun hän lähtee kertausharjoituksiin. Syyskuu menee odotellen. Hain työvoimakoulutukseen, jonka haku päättyy 3.9., puolessa välissä kuuta järjestetään haastattelut ja tieto pääsystä tulee viimeistään viimeinen päivä. Pojilla alkaisi päiväkoti 5.10. jos pääsen koulutukseen, jos en pääse Einolle on tarjolla puolipäiväinen paikka. Onnille ennen kolmen vuoden ikää ei läheisestä pk:sta ole puolipäiväistä paikkaa tarjota ja avoimeen kerhoonkin vaaditaan päiväkuivuus vaikka muuten olisikin reipas kerhoilija. Eli vähän tällaista välitilassa vellovaa fiilistä, kun ei ole mitään varmaa vielä.

Odotellaan myös Onnille puheterapia aikaa. Tällä viikolla tuli kirje, että jonossa ollaan ja saatiin vielä kattavampia ohjeita puheen ja kielen kehityksen tukemiseksi. Eilen saatiinkin Onnilta ensimmäinen kahden sanan lause: "Auto ajaa!" Sitä ilon tunnetta mikä sydämessä läikähti! Leikittiin siis autolla ja pyysin toistamaan perässä, että auto ajaa. Eiköhän se tästä. Selvästi kyllä valikoi mitä sanoo, vähänkin vaikeampi sana niin pudistaa päätä.

Syys- ja talvivarusteet on pitkälti hankittuna. Saappaat puuttuu ja Einolta talvikengät. Onnille taitaa löytyä sopivat Einon jäljiltä kun olen säästänyt. Eli voiton puolella ollaan näissä asioissa! Niistä enemmän erillisessä postauksessa.

Kerrossänkyä olen myös metsästellyt pitkin verkkokauppoja ja Face-kirppiksiä, tori.fi ja huuto.net myös koluttu sen sata kertaa läpi.

Tässä joitain lemppareita:


kuvat: ikea, liisa pieni, flexa

kuvat: muurame, unipuuTällaset miellyttäis eniten silmää. Valkoinen puinen olisi eniten mieleen.
Liisa pieni kerrossänky olisi ehkä paras pienen kokonsa vuoksi, joten se sopisi helposti kummallekin seinälle poikien huoneessa. Eli pystyisi edelleen vaihtamaan järjestystä kun inspiraatio iskee. ;)

Millaisia kerrossänkyjä teiltä löytyy? Mitä suosittelisit?


5 kommenttia:

  1. Meillä on tuo liisa pieni kerrossänky ja voin vaan suositella. Todella kätevää siinä on että nuo tikkaat ovat irrotettavissa. Meillä ovat päivät yläsängyssä niin ei tartte pienemmän kanssa pelätä kun osaa kyllä kiivetä ylös mutta ei tulla oikein alas.

    VastaaPoista
  2. Meillä on kahdella lapsella Onnimanni lastensängyt. Saa myös kerrossänkynä ja pituuksia on valittavana kolme. Todella laadukkaat ja tukevat.

    VastaaPoista
  3. Sadas lukija ilmoittautuu :--)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...