perjantai 14. elokuuta 2015

Elokuu ja kuulumisia

Niinpä se kesä on mennyt. Yhdessä hujauksessa! Enemmän ja vähemmän sateisena. Ainakin A:n loma on ollut lämmin ja kesäinen. Yksi viikko sitäkin jäljellä. Blogi on jäänyt sivuun. Ollaan käyty Turussa ja laivalla. Viime viikolla kävin anopin kanssa metsässä ja lauantaina näin ihania blogikollekoita Tampereella. Siitä olette varmaan lukemeetkin muista blogeista. Itselläkin postaus työn alla. Kuvatkin edelleen kamerassa, hups!
Sunnuntaina olin kuumeessa ja neljä päivää oli korva lukossa, mutta elämä voittaa. Maanantaina, tiistaina kuten tänäänkin on kummityttö ollut hoidossa. Tuossa hän tuhisee päiväunilla ja itse näpytän tätä postausta. Vielä huomenna saan nauttia hänen seurastaan.

Tiistaina käytiin Kirjurinluodolla puistoilemassa. Nähtiin Mira ja hänen miehet sekä törmättiin kummipoikaani. Hän oli yökylässä isovanhemmillaan, niinpä Eino ja Topi menivät omia teitään ja me muut hengailtiin omaan tahtiin.

Tiistaina oli myös Onnin 2,5-vuotisneuvola, jonka varasin puheen kontrolloimiseksi. Puheterapeutille lähti lähete ja nyt jonotellaan aikaa. Sillä välin lisätään lukemista ja koitetaan olla ymmärtämättä niin helposti.

Ja hei ihan mahtavaa, että hiljaiselosta huolimatta olette käyneet vierailenassa blogissa! Nyt 100 kirjautunutta lukijaa, ihan mahtavaa! Tätä pitää juhlia teidän kanssanne, ehkä jokin pieni arvonta..

Mutta siis palataan pian uusin jutuin.

Mukavaa perjantain jatkoa :*2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...