torstai 20. elokuuta 2015

Blogipäivä Tampereella

Viime lauantaina oli kiva päivä. Aamulla lähdettiin juna-asemalle ja otettiin suunta kohti Tamperetta.Luvassa oli päivä Kaksplus blogiyhteisön bloggaajien kanssa. A ja pojat olivat mukana. He kävivät Pikku kakkosen puistossa ja kiertelivät kaupungilla sillä aikaa kun nautin olostani Holiday club kylpylässä Lapinniemessä.Tilaisuus alkoi maljan kohotuksella järjestäjille ja päivälle, meille.
Ensin luvassa oli Baby style lastentarvikeliikkeestä Niinan ja Elinan esittely. Heillä oli mukana tuotteita ja ihastuin Done by deer -tuoteryhmään. He olivat myös koonneet goodie bagin, josta löytyi Sophie kirahvin tuotteita sekä Done by deer-tuotteista seeprapehmo, aivan ihana!
Välissä tarjoiltiin kahvia ja pikkumakeaa sekä hedelmiä.

Lopuksi ehkä odotetuin osuus, valokuvaukseen ohjeita ja neuvoja Visual Rama:n Raisan opastuksella. Sain tosi paljon irti, aivan aloittelija kun olen! Rento ja mielenkiintoinen parituntinen vierähti nopeasti.Hyvin antoisa päivä ihanien naisten kanssa!

Kotiinviemisiksi saatiin kassillinen tavaraa. Kuvasta puuttuu painavin, eli nestemäinen pyykinpesuaine Ole hyvä:ltä. Heiltä oli kosmetiikkatuotteitakin. Suklaat on jo maisteltu ja smoothietkin pojat pistelivät parempiin suihin. Holiday Clubiltakin saatiin tossut ja kynsilakkaa.
Vielä jotain pientä teille lukijoillekin. Saimme Suklaatilalta uudesta tuoteperheestä maistiaiset. Sarkapalat on uusi tuoteperhe, josta löytyy monta jännittävää makua. Saatiin jaettavaksi teille lukijoille koodi, jolla saatte ilmaisen Sarkapalat-suklaan heidän verkkokaupastaan.

Osoitteesta frookynanherkku.fi löytyy tuotteet ja tilatessa lisäät kuponkikoodin bloggaajapäivät sekä valitset toimitustavaksi kirjeposti 2lk.

Eilen tilasin A:lle chilisuklaan ja se saapui jo tänään. :)

Makoisia hetkiä,Lue blogipäivistä lisää:

Kun äiti kelaa
Frutti Di Mutsi
ihana karmea
Kasvukausi
MiruMaru
Lastenhuoneenkapina
Höpsöä pientä
Big Mama's
Äiti on vihannes
My miracel X girl


Yhteistyössä:1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...