Kaksplus.fi

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Lehtikaalipasta

Noniin. Melkein kuukausi viimeisimmästä postauksesta! Nyt aika herätä horroksesta ja tapahtukoon se herrrkullisen lehtikaalipastan reseptillä.

Lehtikaali nousi pinnalle jo aika kauan sitten. Itsellä lehtikaali on ollut ajatuksen tasolla, mutta vasta nyt sain kokeiltua kyseistä ainesta kun sitä jääkaapissa oli, kiitos äiti!




Lehtikaalipasta


  • Lehtikaalia silputtuna tai revittynä, maun mukaan
  • Pastaa (nauha, spagetti, tmv)
  • Tomaattia pilkottuna
  • Öljyä
  • Suolaa


Pistä pastavesi valmiiksi ja kiehumista odotellessa kuumenna öljy pannulla. Paista lehtikaali pannulla ja mausta suolalla. Pilko tomaatit ja laita odottamaan. Valuta pasta ja laita kulhoon, sekoita joukkoon lehtikaali ja tomaatit. Lisää vähän pastan (suolaista) keitinvettä.

Maustaa pastan voi ihan maun mukaan. Meillä päässyt maustehylly hupenemaan, joten suolalla mentiin. Tomaatin ja lehtikaalin maut pääsivät hyvin oikeuksiinsa ja pojatkin söivät hyvällä ruokahalulla! Jopa Onni, jolla ollut ongelmaa kasvisten sekä salaatin kanssa.

Palataan pian kesäkuulumisilla! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...