keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Juhannus 2015

Keskiviikkona lähdettiin poikien kanssa Turkuun juhannuksen viettoon.

Matkalla Turkuun

Pihapuuhissa

Brahen Kellari ja härkää, aivan mieletön makuelämys

Mansikkamargaritaa ennen elokuvaa

Äitylit-jäätelö, pätkistä ja mansikkaa


Juhannuskakku, suklaamoussea ja mansikkaa, sokerimassakukkia
Grillisafkaa


Kasvitieteellin puutarha

Mummolan luonnonkukkakimppu


Kotimatkalla, aito suomalainen kesämaisema

Oli ihana juhannus! 
Keskiviikkona treffattiin ystäväni Tiian kanssa, käytiin syömässä ja elokuvissa. Ennen elokuvaa käytiin terassilla nauttimassa mansikkamargaritat. En ollut aikoihin käynyt missään, joten teki todella hyvää. Käytiin katsomassa Spy- vakojaan asussa. Aivan mieletön pätkä! Naurettiin vedet silmissä. En muista koska joku elokuva ois saanut mut noin repeilemään liitoksistani!
Torstaina käytiin poikien kanssa kaupungilla, Confetissa ja Myllyssä. Haettiin kakkutarvikkeet ja kaupungilla treffattiin Jonna ja hänen poikansa. Perjantaina A:kin tuli Turkuun ja päästiin grillailemaan ja nauttimaan olosta. 

Meidän ensimmäinen tapaaminen oli juhannuksena 2009. Matkustin Poriin mäyräkoira kainalossa ja grillattiin makkarat hänen kaverin luona paistinpannulla kun ulkona satoi vettä. Kuusi vuotta sitten. Ja kaikki muuttui. Ja sitten ne muuttui taas. Mitä kaikkea tähän väliin on mahtunutkaan!!
 Ja nyt ollaan tässä, koko perhe koossa. <3

Tämä viikko alkoikin lääkärireissulla. Saatiin Einolle antibioottikuuri korvatulehdukseen ja Pronaxenia kummallekin annettavaksi. Onnilla ei selvää tulehdusta näkynyt, joten hänen oloaan pitää seurailla.
Sateiset ilmat ei siis ole meitä hirveästi harmittanut kun sisällä kökkimistä olisi muutenkin.
Tänään pesin uunin, uuniritilän sekä yhden uunipellin. Ruoaksi tein wokvihanneksia, jauhelihapihviä ja keitin makaronia miekkosille. Helppoa mutta hyvää!

Viikko on taas puolessa ja viikonloppu lähestyy. A:lla piti olla huominen vapaata mutta kutsu päivävuoroon kävi. Viikonloppu hänellä onkin yövuoroa. Siispä elokuva-arsenaalit on ladattu ja askartelusuunnitelmia viritelty, jotta saadaan aika kulumaan. Sunnuntaista se on luvannut jo lämmintä ensiviikoksi. Toki pitkäntähtäimen ennusteisiin ei hirveästi ole uskominen, mutta eiköhän ole jo korkea aika, että kesäilmat saapuu viimeistään heinäkuun alussa! 

Tänä kesänä linnut ovat laulaneet erityisen paljon.
Tai ehkä olen vain kuullut paremmin.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...