torstai 28. toukokuuta 2015

Lastenmuoti - Poikien kesävaatteet 2015

Inspiroiduin kovasti Tutipuun Lindiksen postauksesta ja päätin pitkästä aikaa esitellä poikien vaatekaapin sisältöä. Lastenvaatteet kun ovat suuri intohimoni ja harrastukseni. Tykkään pukea pojat nätisti ja värikkäästi, lapsekkaasti. 
Vaateostokset tehdään suurimmaksi osaksi kirppiksiltä ja alennuksesta, mutta toki jonkun verran uutenakin. On Meandia, Metsolaa, Aarrekidiä, Polarn o pyretiä, Lindexiä, H&Mää, Cittaria ja Prismaa, HalpaHallia.. Että melko sekalainen seurakunta. Merkkiuskollinen en ole, katson vaatteessa väriä ja kuosia sekä tietty hintaa, en niinkään merkkiä. 

Toisten lasten vaatteet ei kauheasti kiinnosta, ellei ne nyt ole ihan rikki ja paskasia tai toisaalta ihanan värikkäitä ja silmäänpistäviä. En halveksu Spiderman-paitoja tai katso pahalla silmällä Gugguun huppariin puettuja lapsia. Kukin pukee lapsensa niin kuin miellyttää, kukin pukee päälleen vaatteita, jotka itseä miellyttää. 

Annetaanhan kaikkien kukkien kukkia, oli päällä sitten mitä vaan, eikös juu?

Käy lukemassa myös Tiitukatriina-blogista ajatuksia aiheesta, Pinnallinen vai rohkeasti itseään toteuttava äiti?Tässä siis poimintoja poikien vaatekaapista tälle kesälle! 


Blaan pöllöt on aivan ihanat ja harmittaa etten ole löytänyt lyhythihaisena oikean kokoisia. Pitkähihaisen löysin Kankaiden yön alennusmyynnistä. Meandin t-paitoja löytyy niin Einon vanhoja Onnille kuin uutena kummallekin tai kirppikseltä löytöjä. Tämän kevään mallistosta en ole tullut tehneeksi tilausta, ehkäpä sitten alennuksista jotain syksyksi.

Sitte on Popia, Aarrekidiä ja Martti, Onnin lemppari. En hirveämmin Disney, Cars. Spiderman jne kuoseista perusta, mutta Onni silminnähden tähän rakastui, niin mikäs siinä. Enemmän tykkään eri väreistä ja kuvioista. Kumpikin pojista vähät välittää mitä heidän päällään on, kunhan ei ole pientä. Eino kyllä jo itse hyvin pitkälti valitsee vaatteensa, ostoksilla välillä kyselen oisko kiva ja ainakin tähän asti ehdotukset ovat menneet kirkkaasti läpi! Hyvä maku siis Einolla. ;)


Tuo Martti-paita on muuten jäämässä pieneksi, koko 86/92. Jos joltain lukijalta sattuis löytyyn samaa 98/104 kokosena niin ostaisin mielelläni!Maanantain kangaslöydöt Eurokankaan muuttomyynnistä


Harkkahousut Onnille kuivaksiharjoitteluunEinolle huppari


Osa poikien kesävaatteista onkin mun tekemiä! Tässä ensimmäisiä tekeleitä. Aiemmin esittelin itselleni tekemäni tunikan ja poikien pipot. Harkkahousuihin löysin netistä kaavan, jota muokkailin ja oli kyllä työn ja tuskan takana tämä. Huppariin otin toisesta hupparista mallia ja ihan tyytyväinen olen. Vähän mietityttää miten mahtaa istua Eikan päälle. Ilman resoreita ja kauluksia kokeilin, että on hyvän kokoinen, mutta nukahti yöunille ennen kuin sain valmiiksi. 

Seuraavaksi on vuorossa t-paitoja ja sortseja sekä muutamat verskahousut.

Mukavaa torstai-iltaa kaikille!
2 kommenttia:

  1. Nättejä kuoseja, tykkään Blaa!:n pöllöistä <3

    VastaaPoista
  2. Peukutin sun tuotosta jo instassa. KAikista hienointa on, jos osaa ommella itse juuri sellaisen vaatteen kuin (lapsi) haluaa. Itse en osaa, eikä ole tarpeeksi pitkä pinna edes harjoitella. :) Lastenmuoti on mun mielestä juuri sitä, mitä lapset haluavat pukea päälleen. Äidin tehtävä on katsoa, että vaatteet ovat puhtaat :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...