Kaksplus.fi

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Ulla testaa: Myllyn Paras pyöreä suklaataikina



Pääsin Suosittelumedia Hopottajien kautta testaamaan taikina uutuutta Myllyn Parhaalta. Suklaataikina, joka soveltuu piirakka- ja keksipohjaksi sekä kekseiksi. Taikina sisältää suklaarouhetta. Pyöreän muotonsa ansiosta taikina on helppo painella pyöreään piirakkavuokaan eikä vuokaa tarvitse voidella.
Tottakai taikinaa pitää maistaa jo ennen paistamista.
Taikinan maku on teollisen suklainen, joka vivahtaa marianneen. Suklaarouhe on sopiva, ei liian kova.






Ostettiin taikinaa kaksi pakettia. Toisesta tehtiin keksejä ja toisesta ajateltiin tehdä jokin piirakka. Paistettiin pohja uunissa ja päälle laitettiin kermavaahdosta ja vanilja-limerahkasta sekoitettu täyte sekä persikkaviipaleita. Suklaisen pohjan kanssa sopivan raikas yhdistelmä!





Suklaataikina on helppo ja nopea pitää pakkasessa vierasvarana tai makeahammasta rauhoittamaan. tulen käyttämään vastaisuudessakin, ehdottomasti!

Ajattelin aloittaa tällaisen postaussarjan, jossa testailen keittiössä uusia tuotteita ja reseptejä! Jospa se innoistaisi itseäkin tarttumaan kattilaan ja kauhaan helpommin. Otan myös mielelläni vastaan teidän ehdotuksia, mitä voisi testailla! :)





1 kommentti:

  1. Testasin myös tuota suklaataikinaa piirakkapohjana. Maku oli hyvä, mutta koostumus todella huono. Jäi kamalan sitkeäksi :/ Paistoajan mukaan paistoin, raakaa ei mielestäni ollut, mutta jostain syystä siitä tuli todella sitkeää. Harmi, maistui muuten hyvälle ja olisi näppärä käyttää!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...