keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Reima-löydöt ja viikonloppu Turussa

Perjantaina ajeltiin Jessican kanssa Kankaanpäähän Reiman varastontyhjennys myynneille. Lähdin pienellä budjetilla, tarkoituksena löytää Onnille toppahaalari. Sehän löytyi ja löytyipä paljon muutakin!ReimaTEC toppahaalari 20€, uv-kengät 3€/kpl (II-laatu), neljä muumipyyhettä yht. 12€ (kaksi pääsi mammalaan tuliaisiksi) ja uv-paita sekä -housut yht. 10€. Aika hyvät löydöt etten sanois!

No kun päästiin kotiin, pakattiin laukut ja suunnattiin poikien kanssa bussiasemalle. Lähdettiin Turkuun, pitkästä aikaa!Turussa oli myös poikien kummieno, jolla oli New Yorkista tuliaisina mm. Einolle nuo lenkkarit, ihan superhienot! Nähtiin mummoa, käytiin kummipoikani luona, mummin ja ukin luona, Iida ja pojat kävivät mammalassa leikkimässä ja pojat saivat vappupallot. Leikittiin ulkona ja pelastettiin etanoita jalkakäytävältä.
Kaikkiaan mukava viikonloppu, ihana nähdä kaikkia ihmisiä!

Viikko on alkanut kotiutuessa. Ja vesisateessa. Eino sai syksyksi paikan englanninkielisestä kerhosta ja kesälläkin osallistuu siellä ns. kesäkurssille. Maanantaina mennään tutustumaan!

Vappukin on jo nurkan takana, pallojen lisäksi ei paljon muuta ole tullut tehtyä! Ehkäpä munkit voisin koittaa paistaa. Onnille iski uudestaan flunssaa, nyt vain kuumeen kera, joten katsotaan miten ja missä vietetään!

Ja hei! 99 kirjautunutta lukijaa! Ihanaa kun seuraatte mukana, vaikka postaustahti ollut vähän harvempi.

Mukavaa keskiviikkoa :*
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...