lauantai 11. huhtikuuta 2015

Elossa ollaan!

Tämä ja viimeviikko mennyt sairastellessa.

Pääsiäinen vietettiin siis ihan kaikessa rauhassa. A töissä ja me käytiin perjantaina mummulassa, poikien serkkupoika Veetikin oli paikalla. Pojat pääsi risusavottaan, kun pappa leikkasi omenapuita. Minä niistä keräsin oksia maljakkoon, toivossa että niihin tulis lehdet/kukat.Viime viikolla pojilla flunssa, maanantaina haettiin Einolle antibioottikuuri korvatulehdukseen ja päivystyksestä tuotiin ilmeisesti noro. Onni aloitti keskiviikkona, minä jatkoin torstaina. A selvisi vähällä ja Eino säästyi ilmeisesti kokonaan, toivottavasti.
Eilen edelleen oltiin toipilaina Onnin kanssa. Äsken miekkoset kävi saunassa, itse en uskaltanut mennä kun syötyä tuli paha olo vielä.
Tottakai viikon ainoa tyyni ja aurinkoinen päivä enkä itse pääse ulos nauttimaan. Pojat kävivät pihalla ihmettelemässä kevättä.


Muurahaiset ja kärpäset olivat heränneet. Tänään Porissa onkin ollut lämpimintä koko Suomessa! Eilen kuultiin peipposen laulavan jo. Puoli kuuta kesään, kunpa se pitäisikin paikkansa!
Tuli myös raivattua parveketta, edelleen puuttuu ne kalusteet ja haaveilen niistä lavoista tehdystä sohvasta. Pitäisi vaan saada aikaiseksi käydä kyselemässä lavoja, maalata, hakea vaahtomuovia ja tehdä pehmuste.

Eipä kai tässä sen kummempia.. Ensiviikolla on psykologisten testien toinen osa. Käyntejä ei polilla ole nyt ollut kun hoitajani on lomalla. Ihan hyvin on mennyt ja tuntuu, että lääkitys olisi nyt kohdallaan.


Mukavaa keväistä lauantai-iltaa kaikille! Palaillaan pian!Seuraa:3 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olette elossa <3 Ihanaa myös, että lämmintä on ollut ja että lääkitys on hyvä. Sieltä rivien välistä paistaakin onni! Ihanaa!

    Halauksia sunnuntaihin <3

    VastaaPoista
  2. No jopas teillä on sairasteltu, paljon on kaikkea liikkeellä! Onneksi olette jo toipumassa :)

    Tämä kevätaika on niin ihanaa, toivottavasti aurinko jaksaa paistaa läpi huhtikuun aina aurinkoiseen toukokuuhun saakka :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...