tiistai 10. maaliskuuta 2015

Fröbelin palikat, kotiapua ja Sockstar

Viikko on taas vierähtänyt ja maaliskuu on hyvällä alulla. Olen ollut lääkkeen viimeisimmästä nostosta todellä helposti ärtyvä ja väsynyt. En siis oikein ole jaksanut tätä läppäriäkään avata. 
Hyvä jos edes muistan mitä on tehty viime viikolla! :D 
Mutta viikonloppu oli kiva! Perjantaina pitkästä aikaa leivoin, kun A oli lähtenyt kaverille pelaan bilistä. Sunnuntaina oli sitte odotettu Fröbeleiden keikka Ulvilassa! Onni viihtyi siinä määrin, että nukahti muutaman biisin jälkeen ja heräsi kun keikka loppui.Eilen alkoi taas uusi viikko, uusilla kujeilla. Eiliseksi oli sovittu MLL:n kotiavusta työntekijän kanssa ensimmäinen aika. Hän oli mukava ja saatiin hyvin siivoskeltua. Ensi kerralla perussiivouksen lisäksi ruoditaan yhdessä tuo vaatehuone.
Kuten aiemminkin oon kirjoittanut, mun on tosi vaikeeta tarttua tehtäviin hommiin. Ruoan saan tehtyä, mut perussiistiminen ym jää useimmiten A:n kontolle. Saadaan tätä apua huhtikuun loppuun, tavoitteena lopulta tehdä itsenäisesti hommat ja hän touhuta poikien kanssa.
Yllä olevasta kuvasta keksin, että yhdellä kertaa pestään ikkunat! ;)

Eilisestä auringosta innostuttiin ja Eino halusi lähteä koittamaan pyöräilyä. Käytiin puolisen tunnin lenkki ja kyllä poika polki hienosti! Aikoo kuulemma kesällä polkea ilman apupyöriä, katsotaan kuinka käy! Itselläni on ollut kurkku kipeä, mutten voinut vastustaa aurinkoa. Tänään sataa ja otetaan iisisti, ettei nosta kuumetta mulle.

Lopuksi paljastan Sockstar-sukkaklipsiarvonnan voittajat!

Minä tein laput ja onnettarena toimi Eino.


Voittajat ovat:Eli pääpalkinnon (valkoinen lahjapaketti, 20 värikästä klipsiä)
 voitti Mariina!

Lisäpalkinnot  (10 kappaleen pakettia 5 mustaa, 5 valkoista klipsiä)
Siili ja Sikurina!

ONNEA,
 otan yhteyttä sähköpostitse,
toivon pikaista vastausta niin saadaan yhteystiedot Tarramonsterille,
 joka toimittaa palkinnot suoraan voittajille!Seuraa:


4 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia :) Ja oih, ikkunanpesu kutsuu täälläkin - kevätaurinko on ihana mutta suorastaan raadollinen ;) Täytyy vaan yrittää rykäistä jossain kohtaa, kunhan ehtii :)

  Aurinkoisia kevätpäiviä sinne ja paljon halauksia U <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, etenkin kun olkkarissa ei ole sälekaihtimia edes :D

   Kiitos samoin sinne <3 :*

   Poista
 2. Ikkunanpesu kutsuu täälläkin. Kevätaurinko paljasti taas armottomasti, että kuinka likaiset ne onkaan. Vaan päätin siirtää pesua myöhempään ja lähdetiin lasten kanssa ulos nauttimaan kevätsäästä. Me oltiin muuten myös vähän aikaan sitten Fröbeleiden keikalla, kolmevuotias tykkäsi kovasti! :)

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...