maanantai 16. helmikuuta 2015

Kaksi vuotta

Kaksi vuotta olen saanut olla äitinä kahdelle pojalle! Lauantaina Onni täytti kaksi ja sitä juhlistettiin. Tänään oli heti aamulla Onnin hammastarkastus. Hampaat laskettiin ja käytiin läpi sokerijutut ja hampaiden harjaamiset. Saatiin oikeen tiimalasi laitettavaksi vessan seinälle, että varmaan tulee se oikea aika käytettyä! 
Neuvolan jälkeen suunnattiin Puuvillaan. A lähti pian kotiin nukkumaan töitä varten ja me poikien kanssa jäätiin Puuhavillaan kuluttamaan aikaa ennen puoli kahdelta olevaa 2v neuvolaa. Aika meni nopeasti ja pojilla oli kivaa. Jonkun verran kavereitakin oli paikalla. 
Neuvolassa kaikki meni hyvin. Hassua, että Onnin 2v mitat ovat tismalleen samat mitä Einolla oli! Pituutta 90.4cm ja painoa 13.8kg. Tehtävät Onni suoritti mallikkaasti ja muutenkin kaikki oli hyvin. "Touhukas poika!" 
Puheesta ei sinällään huolta, mutta sanoi että yhteyttä vaan ellei puolen vuoden kuluttua ole kehitystä tapahtunut. Onni osaa sanoa: mamma, pappa, auta, vauva sekä auto (ehkä tärkein ;D ). Satunnaisesti toistaa joitain sanoja. Ymmärtää kyllä paljon! Ja osaa ilman sanoja viestittää, esim. yksi päivä in: lyötyään pään oveen hän osoitti ovea, päätään ja sanoi "o ouu!". Hän myös osaa sanoa, mitä lehmä sanoo: "ammuu"! Eiköhän se sanainen arkku jossain kohtaa aukea. Kyllä meillä on hurjan valloittava ja ihana kaksivuotias! 

Mukavaa viikkoa kaikille! 

Ulla

(puhelimella postattu)


3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Taidan kopioida menun ja teeman pojan 3v. juhliin :D Mitä tulee tuohon suolaiseen kakkuun?

    VastaaPoista
  2. Mahtavia kakkuja! Minäkin kiinnostuin mitä tuossa suolaisessa kakussa on? :)

    VastaaPoista
  3. Täytyy tehdä siitä oma postaus, jää sitte itellekin talteen resepti! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...