lauantai 31. tammikuuta 2015

Viimeinen tammikuuta

Taas viikko takana. Eipä juuri poikkea edellisistä. 
Maanantaina käytiin uimakouluinfossa, Eino odottaa aloitusta jo kovin! Uimahousut on hommattuna, vielä puuttuu uimapanta suojaamaan putkitettuja korvia.
Saman päivän iltana syntyi myös tuleva kummityttöni! Aivan suloinen pieni tyllerö! Onnea vielä koko perheelle! <3

Keskiviikkona pystytettiin sairastupa kun jokin mahapöpö iski Onnille ja nosti päiväksi myös kuumeen. Eilen oli mun vuoro. 
Tän myötä Kaksplus blogipäivä menee täällä kotona. Nyt oon instassa seuraillut kollegoiden päivänkulkua! Ihania vaatteita ja herkkuja heillä! Säkin voit tsekata päivän kuvia instassa hashtageillä #kpbp ja #kaksplusblogipäivä. 

Oon kovasti koittanut etsiä Onnin synttäreitä varten koristeita tarjoilupöytään. Aika vähän löytyy mitään kulkuvälineisiin liittyvää. Muffinivuokia autojen kuvilla ostin ja värikkäitä pahvisia tarjoiluastioita. Onneksi aikaa on vielä pari viikkoa ennen juhlapäivää. Ja netistä löytyy tulostettavia kuvia ja tarjoiluihin sopivia juttuja. Eli askarrellaan askarrellaan. 
Eino taas vaihtoi synttäreiden teeman legoista Oktonautteihin. Tosin toukokuuhun mennessä aihe varmaan ehtii muuttua vielä useammankin kerran!

Huomenna alkaa helmikuu. Ja on mun vuoroni meidän kaksplussalaisten postaussarjassa "Ei niin täydelliset blogiäidit". Aiempia tunnustuksia voit käydä lukemassa täältä Kaksplussan sivuilta.


Lumista lauantai-iltaa kaikille!
Seuraa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...