keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kuulumisia ja #kpbp

Taas on uusi viikko alkanut. Tätä tahtia kun edetään, ollaan joulussa taas ennen kuin sitä ehtii edes ajatella! Mutta jos vaikka ensin pääsiäinen, vappu ja juhannus. Ihan rauhassa.

Viikko alkoi osaltani lenkillä. Tuntu hyvältä ja aion pyrkiä kertaan pariin viikossa. Muutoinkin tulee liikuttua kaupungille asti muutamasti viikossa. 
Maanantaina sain kotiin tulppaneja, on ne niin kauniita ja muistuttavat saapuvasta keväästä!Eilen oli musiikkiterapia ja K:n tapaaminen. Omaa aikaa se sekin oli, kävelin kotiin. A pääsi nukkumaan ennen yövuoroaan. Onnikin päätti ottaa rennosti ja nukahti sohvalle. Muutamana päivänä ollut ilman päikkyjä ja joinain päivinä nukahtanut myöhään 16 maissa. Tänään onneksi nukahti siinä ennen yhtä ja nukkui tunnin verran, josko olis helpompi unille meno. Käytiin syömässä ja kaupassa. Onni nukkui ja me syötiin lounas Pancho villassa. Herkkua oli ja kaikki uppos! 

Pienoista vaatekriisiä poden, suunnittelen jo jotain pussikuuria päälle viikoksi, että jotain mahtuisi päälle. Tai etten tursuisi joka suunnasta...vatsasta nyt lähinnä. Jaa miksi? No siksi, että meillä on tän kuun viimenen päivä KaksPlus-blogipäivä! Meillä on Fb:ssä ryhmä, johon me Kp-blogilaiset kuulutaan (jos joku kakspluslainen ei kuulu vielä niin Demiin yhteys!) ja siellä tää idea lähti itämään aika nopeastikin. Odotan (ja jännitän!!) niin paljon! En oo aiemmin bloggareita tapaillut, niin tosi kiva päästä tutustumaan meidän yhteisön blogeihin, joista osaa olen seurannut jo ennen yhteisöä! Lähden Turusta bussilla Helsinkiin lauantaina, muistaakseni joku/jotkut turkulaisbloggarit tulee samalla bussilla. Jännää ja niiin kivaa, asu(paino)kriisistä huolimatta! Anna, Mira ja Annukka tehneet hienon työn järjestellen juttuja päivää varten! Mitäpä tässä muuta.. Pojat unilla ja itsekin taidan tarttua kirjaan. 

Mukavaa loppuviikkoa! 


Seuraa:2 kommenttia:

  1. Muiden postauksista päätellen teillä on ollut kiva päivä! Olisinpa päässyt itse mukaan, toivottavasti ensi kerralla sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en päässyt kun meille tuli yrjö kylään :/ Mut ens kerralla!!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...