lauantai 10. tammikuuta 2015

Kuulumisia ja koti kuntoon

Viime viikon sunnuntaina ajeltiin A:n kanssa Turkuun. Käytiin hakemassa pappani peruja oleva paripulpetti sekä hänen nikkaroima lasten keinutuoli. Pojat meni mummulaan ja me köröteltiin pakulla mukavassa pakkassäässä!


Kun päästiin Turkuun, ihan eka pysäkki oli Ikea. Haettiin Onnin sänkyyn turvalaita ja sattumalta löyty just sopiva naulakko eteiseen. Onhan eteisessä nuo peilikaapit mutta tykätään, että käyttövaatteet on helposti käsillä.
Sieltä sitte porukoilleni ja siellä hetki viivyttiin ja juotiin kahvit. Ihan sellanen pieeni savotta heilläkin muuton jäljiltä, tsemppiä vain heille!
Käytiin myös moikkaamassa kummipoikaani Topia ja tietty heitä kaikkia. Oli tosi kiva pitkästä aikaa nähdä ilman omia poikia ja olla hänen kanssaan!


Innokkaasti paripulpetti otettiin vastaan! Tulonsa jälkeen ollut ihan suosikkipaikka. Nyt saa kynät ja paperit sekä tehtäväkirjat pois lojumasta mistä sattuu. 
Tämä on mun tän kevään projekti. Maalit täytyy hioa ja laittaa uutta pintaan. Nyt se saa kyllä kelvata noin, kunnes saadaan välineet ja sopiva viikonloppu kun pulpetin voi roudata anoppilaan että pääsen touhuun. Ellen sitten innostuksissani valtaa parveketta...hyvin todennäköstä minut tuntien!
Vihdoin sain korjattua kuusen pois ja samaan virtaan vaihdoin verhotkin. Ja roudasin tuon Ikean hyllyn poikien huoneesta olkkariin.




Muuten tää viikko on mennyt taas nopeesti. Terapia-aikakin oli pitkästä aikaa ja teki hyvää. Ens viikolla lääkärikin on paikalla ja käydään kevään suunnitelmaa hoidon kannalta läpi.

Enää tää ilta aikaa osallistua IpanaHipat-lippujen arvontaan! Hop hop, jos et oo vielä osallistunut!

Tänään alkaa se uusi viihdeohjelma Kingi. Aiotteko katsoa? Mä ainakin jumitan ahterini sohvalle   klo 19:30!



Mukavaa lauantai-iltaa!



Seuraa:


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...