keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Toiveet ja tavoitteet

Vuoden viimeinen päivä. Vuosikatsauksen sijaan, haluan kartoittaa itselleni tulevan vuoden toiveita ja tavoitteita sekä tehdä muutaman lupauksen.Uusi vuosi ja uudet tuulet, nurkan takana. Tammikuun 14. päivänä on hoitokokous jossa kartoitetaan mun toiveet ja tavoitteet tulevalle. Niitä on nyt tullut pyöriteltyä mielessä, mitä minä haluan, mitä tavoittelen, miten ne voi saavuttaa. Hoidon kannalta merkittävin toiveeni ja tavoitteeni olisi voimaantua niin paljon, että jaksaisin hakea Samkiin hoitotyön koulutusohjelmaan. Ja voimaantua, parantua niin, että sen jaksaisi aloittaa ja käydä loppuun.

Muuten tavoitteitani on saada nämä kilot ja sokerihimot kuriin. Nyt jo joulunaika meni hyvin! En sortunut mässäämiseen, söin sen mikä taltuttaa nälän. Suklaata ei tullut lahjaksi, kiitos siitä! Herkutellut olen, mutta todennut, että jo jossain määrin jaksan ja pystyn hallitsemaan itseäni. Sisäiset märöt hellittävät otettaan ja antavat sijaa sille kuka oikeasti olen. Vääristyneet ajatusmallit ovat jäämässä järjenäänen jalkoihin. Haluan hyväksyä itseni ja oppia rakastamaan itseäni uudestaan. Hyväksymään tunteeni ja olemukseni, pitämään itsestäni huolta. Haluaisin sanoa, että haluan laihtua ja olla hoikempi, haluanhan minä. En halua sen olevan pääajatus, joka ohjaa toimintaani. En halua, että se halu saa vallan ja vie huomion sisäiseltä kasvulta.

Tämän vuodenvaihteen lupaukseni:
Lupaan tehdä itselleni mieluisia asioita enemmän. Lupaan yrittää taas käydä lenkillä ja nauttia liikkumisesta. Lupaan kuunnella musiikkia ja kirjoittaa itselleni enemmän. Lupaan päästä sohvalta ylös. 
Lupaan antaa itselleni armoa ja aikaa. Lupaan myöntää virheeni ja oppia niistä. 
En lupaa olla täydellinen, lupaan yrittää parhaani.

Mennyt vuosi on ollut.. hyvin erilainen. Raskas mutta tärkeä matkalla kohti eheämpää itseäni.

Onnellista Uutta Vuotta 2015!
Tuokoon se tullessaan hyviä asioita meille kaikille.Seuraa:2 kommenttia:

  1. Sä olet ihana <3

    Mahtavaa Uutta Vuotta 2015 teidän koko perheelle <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...