keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Hyvinvointia jouluun!


Sain bubblare.fi-sivuston kautta mahdollisuuden kertoa teille tästä käynnissä olevasta kilpailusta, jonka Alennuskoodit.eu sekä nu3 toteuttavat yhteistyössä.
Kuten kuvasta näkyy, palkintona on monipuolinen hyvinvointituotteiden paketti. Palkinnon arvo on yli 200€! Kaikki osallistujat saavat heti käyttöönsä -15% alennuskoodin. Osallistua voit jättämällä yhteystiedot kilpailusivuille, tänne.
Kilpailuun voi osallistua 8,-14.12. ja palkinto lähetetään 15.12. eli ehtii jouluksi perille!

Palkinto sisältää seuraavat tuotteet:


Itselleni palkinnosta tuttuja tuotteita ovat Gojimarjat ja kookosöljy sekä pakuria on nautittu teen muodossa. Itse olen tosi kiinnostunut terveystuotteista ja etenkin näistä kaikista supermarjoista ja muista, kovin vasta-alkaja vain olen vielä. 
Kookosöljy tuli meille käyttöön kun sain neuvoksi koittaa sitä Onnin iholle. Onnille ilmestyi kuivaa, karheaa läiskäistä ihottumaa. Ja nyt se on rauhoittunut. Kortisoonia lääkäristä suositeltiin, muttei sitä todellisuudessa käytetty kuin yksi kuuri. Liekö atopiaa vai reaktio johonkin, sitä seuraillaan nyt. Olen myös käyttänyt kookosöljyä päänahkaani, joka tuppaa syksyisin/talvisin kuivua ja kutista. Olen käyttänyt öljyä pääsääntöisesti saunapäivänä hauteena ja annan sen muhia hyvin ennen kuin pesen hiukset.

Musta tää on osallistumisen arvoinen juttu ja jos ei itse näistä välitä niin vaikka kavereille joulumuistamiseksi! :)


Seuraa:2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...