torstai 13. marraskuuta 2014

Toinen viikko (sairastelua ja miten selvitty arjesta kotona)

Isänpäivät vietetty ja viikkokin jo lopullaan. Tämä viikko on mennyt kotosalla räkänokkien kanssa. Onni se kipeämpi on ollut.
Tiistaina käytiin neuvolassa näyttämässä Onnille viikko sitten noussutta ihottumaa. Kuivia läiskiä ja räkäsyyden myötä nousi vielä pientä näppyä. Laitetaan nyt kortisonirasvaa paristi päivässä ja vanhimmat tuntuu hyvin rauhoittuneen. Liittyy luultavasti virukseen, joka flunssankin laukaisi.
Käytiin samalla Puuvillassa moikkaamassa Janettea ja poikia. Oli kiva nähdä. Eino ja Vili olivat ihan tohkeissaan, menokin meinas välillä käydä hurjaksi. Kun he lähtivät, Onni nukahti ja päätin, että mennään katsoon millanen on Puuvillan ilmainen lasten leikkipaikka Puuhavilla. Hoplop löytyy tuolta myös, mut on vähän turhan suolanen hinta mun makuuni. Eino viihtyi hyvin! Oli tilaa juosta ja leikkiä. Tiistai oli muutenkin hyvä päivä. Aamusta olin hyväntuulinen, samoin vastarannankiiski Eino. Syötiin puurot ja jopa ripustin pyykit kuivumaan! Muille tavallinen asia, mutta mulle ollut ylivoimaista, joten olen tosi iloinen! 

Eilen taas oli rokotetutkimuskäynti. Pojat saivat influenssarokotteet ja todettiin, että korvat ja kurkut ovat kunnossa! Mitat otettiin myös. Eino on nyt 110.7cm, kuukaudessa sentti lisää. Onni puolestaan 88.2cm ja syyskuusta kasvanut myös sentin. 

Tänään on otettu taas iisimmin. Mulle iski iltapäivästä migreeni, eikä meinaa vieläkään hellittää. Tiskit sain koneeseen ja kun tää fiilis kohenee, pojat nukkuu niin aion myös siivota. Mukava huomata ettei arki tunnu enää niin ylivoimaiselta. Sitä alkaa tunnistaa itseään kaiken muun seasta. Pieni mutta huomattava muutos oikeaan suuntaan!
Tällä viikolla en siis ole päässyt osastolle ja se harmittaa. Mutta maanantaina uusin voimin! 


Seuraa:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...