lauantai 8. marraskuuta 2014

Luminen lauantai (ensimmäisen osastoviikon kuulumiset)

Ensimmäinen viikko päiväosastolla takana. Tuntuu, että olen sopeutunut nopeasti ja on ollut mukava mennä sinne joka päivä. Päivien jälkeen on ollut tosi väsynyt ja poikien kanssa kotona vaan syöty, katottu ladtenohjelmat ja siitä sitte iltapuuhiin ja nukkumaan. Itsekin loppuviikosta jo ennen ysiä sängyssä ja 22-23 unten mailla. Aamulla herätty ennen kellonsoittoa eli ennen puolta seitsemää. Eräs aamu jo puoli kuuden jälkeen. Hyvin sitä on päässyt ylös vaikka ois unia mielellään jatkanut. Alkuviikosta varoteltiinkin, että viikonloppuna voi olla tosi tosi väsynyt ekan viikon jälkeen, mutta sitte pitäs helpottaa. Kaikki ryhmät on ollut hyväntuntuisia. Etenkin kuvataide- ja musiikkiterapia sekä torstain kuntopiiri ja eilinen rentoutusryhmä.
Meitä potilaita on ensiviikolle jatkavia seitsemän ja maanantaina tulee kolme lisää. Mielenkiintosia ihmisiä, mukavia ja erilaisia. Jännä nähdä millaisia tulevat ihmiset ovat.

Alkuun laittamani kuvat ovat eiliseltä ja tältä päivältä. Torstai-iltana alkoi sataa lunta ja eiliseen mennessä sitä oli kertynyt hyvä määrä! Eino on ollut innoissaan. Onni vielä vähän totuttelee. Tänään oltiin ulkona ennen lounasta. Kyllä toi lumi tekee niin paljon! On kaunista ja paljon valoisampaa!

Poikien viikko päiväkodissa on mennyt hyvin. Onni ollut sylin perään, mutta aamun itkut vähentyneet. Hyvin kuiteniin syönyt ja nukkunut päiväunet. 
Nyt meillä on koko perheen vapaa viikonloppu. Koko viikkoon olla A:n kanssa edes nähty, niin nyt sitä nauttii todella!

Illemmalla sauna ja pipareiden paistoa. Nautinnollista viikonloppua!1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä molemmat: sekä päiväosastopuuhat että viikonloppusuunnitelmat. Hyvä Ultsi ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...