torstai 30. lokakuuta 2014

Uusia alkuja


Tänään suunnattiin bussilla kohti poikien päiväkotia. Koska heillä oli paikat tuolla niin he saavat siellä jatkaa mun päiväosastojakson ajan. Onpahan tuttu paikka ja tutut tädit. Vastaanotto oli lämmin. Olimme etuajassa sovitusta, joten päästiin osallistumaan aamupiiriin, Onni tosin seurasi sylistäni. Aamupiirin jälkeen pojatkin saivat maalata isänpäiväkortteja varten pohjat. En siis viitsi enempää paljastaa. Lähtiessä Einon ryhmä oli jo ulkona, joten käytiin moikkaamassa heitä pihalla. Paikalla oli Eikan lempitäti, he oikein halasivat kovasti nähdessään pitkästä aikaa. Tuli turvallinen olo, mukava viedä pojat maanantaiaamulla hoitoon kun tietää että siellä välitetään lapsista! 

Eilen tosiaan oli terapiapäivä ja poikien hoitoon tuli varmistus. Kaikki oli selvää ja eikös vaan tullut puhelu, että hakemassani Cittarissa olis töitä vuoden loppuun asti. Pasmat meni sekaisin ja kelasin asiaa päässäni, sovittiin että ilmoitan huomenna (tänään) miten päätän. No menin terapiaan ja oli sillä matkallakin jo selkiytynyt, etten mä ole työkuntoinen vaan nyt on aika hoitaa itseni kuntoon. Näin ne päätimme ja koska poikien hoitopaikka oli selvä, K ilmoitti asian päiväosastolle, josta mut toivotettiin tervetulleeksi maanantaina. Olo helpottui. Vaikka jännittää. Millasia ne muut on? Sopeudunko? Mut ainakin niitä erilaisia ryhmiä odotan innolla. 
Tänään oli uuden Kauppakeskus Puuvillan avajaispäivä. Olihan siellä pakko käydä kurkkaamassa. Mentiin sisään ja joo, ohan se iso. Sairaan iso! Käveltiin alakerta läpi, päämääränä oli Br-lelukauppa. Meillä on lauantaina lasten naamiaiset ja muistelin ainakin Skanssin Br:ssä olleen naamiaisasuja. Ja niin ne löytyikin. Eino on jo asiasta tienneenä toitottanut, että haluaa olla lepakkomie Batman ja mä olen Onnin nähnyt kurpitsana. Puvut löytyi kuin löytyikin ja käytiin hakemassa mehua Cittarista. Sieltä saikin tuon kivan lahjakassin. Aika naisellisia tuotteita, että mä tykkäsin. ;)
Nyt on enää herkkujen suunnittelu sekä toteutus ja kodin koristelu teeman mukaisesti. Ei mitään paljoa, mutta vähän seittiä ja jotain Einon valitsema luurankoketju ja hämiksiä. A on vapaalla ja nakitin hänet jo kuvaamaan pieniä hurjimuksia (tai söpöläisiä)! Toi kurpitsapuku on ihan ylisöpö! Eino tykästyi Batman-asuunsa enkä tiedä mahtaako sitä yöksikään saada pois päältä! 

Omat fiiliksetkin jo paremmat! Oon nyt saanu paremmin nukuttua yöllä. Vaikka väsyttääkin niin on kuitenkin enemmän levännyt olo ja fiilikset ei pääse niin kurjaksi tai hermot niin kireäksi. Ehkä tänään paistavalla auringollakin on tekemistä tähän fiilikseen. Nautin jokatapauksessa! 


Seuraa:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...