lauantai 11. lokakuuta 2014

Saan kai jo fiilistellä, saanhan?

Syyskuun viimeisenä päivänä käytiin kaupungilla. Silloin tein ekat bongaukset joulujutuista. Anttilassa oli punaista ja sinistä, lyhtyjä, jouluvaloja, Suomalaisessa kirjakaupassa ensimmäinen jouluhylly ja Sinooperissa oikein kunnon pöytä täynnä erilaisia askartelutarvikkeita joulukortteja varten. Ihan innostuin ja oli pakko joitain korttitarvikkeita jo ostaa. Osa korteista on jo tehtykin.
Joulu on ihanaa aikaa ja lasten myötä jouluinnostukseni ei ainakaan ole laantunut. Olen jo kaivanut joululehtikansion ja selaillut kuvia. Pakastimessa on piparitaikinaa, ehkä tässä lähipäivinä jo tuoksutellaan ensimmäiset piparintuoksut ;)

Vielä kun saataisiin lunta maahan. 

Anttila

 Suomalainen kirjakauppa

Sinooperi HomestoreSeuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.

8 kommenttia:

 1. Mäkin täällä vähän salaa jo fiilistelen joulua.. :) tosin lunta en odota ennen joulukuuta, ja uuden vuoden jälkeen se vois sulaa sit jo pois et voi alkaa fiilisteleen kevättä! :D

  VastaaPoista
 2. Kappas, sä olet loikannut tänne :) Olet kyllä tosi taitava blogisti :) Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan jo kans joulua fiilistelty.Kaikki joululahjat on ostettu ja joulukorttien tekeminen on ollu iltapuuhana tällä viikolla.Olen jouluttaja :)

  VastaaPoista
 4. Meillä ekasta kaupasta löytyi joulua jo kuukausi sitten. Huh! Kohta niitä joulujuttuja ihaillaan jo heinäkuussa. :D Ei haittaa mua kunhan ne joululaulut ei ala soida vielä kaupassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D Joululauluja tykkään kuunnella, mutta kyllä raja tuli vastaan aikoinaan S-marketissa työskennellessä. Ei paljoa napannut kuunnella joululauluja enää kotona työpäivän jälkeen! Mutta juu, kaupat sais aloittaa niiden soittelun joskus joulukuussa vasta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...