tiistai 14. lokakuuta 2014

Pieni sisustuspostaus: keittiö ja olohuone

Keittiö sai uuden kapan.  Ihastuin kuvioon ja väreihin heti kun ne näin Hemtexissä. Siellä kun on muuttoalennus käynnissä, niin... Lopun tiedättekin jo. 
Keittiö on ihan kiva, mutta pahasti twistiä vailla. Tykkään siitä, mutta "se jokin" puuttuu. Se jokin, mikä tekee siitä MUN keittiön. 
Olkkari on huoneista eniten valmis. Viilaamista kaipaa, mutta täällä suurin osa päivästä kuluu kun leikit ne vaeltaa tänne. 
Yksi mitä haluan olohuoneeseemme on isompi matto. Ikean Stockholm on yksi suosikeista mutta monta muutakin vaihtoehtoa on tullut vastaan netissä surffaillessa. Ehkä se on se vaihtoehtojen paljous, kun tekee näistä tekstiiliasioista niin vaikeita? Vasemmasta reunasta puuttuu myös verho. Tuo nykyinenkin tuntuu turhan raskaalta, vaikka kuvio ja värit on just passelit. Niitä oikeita vaan ei ole vielä tullut vastaan, joten näillä eväillä mennään. 

Olisko teillä lukijoilla ehdotuksia, vinkkejä, jotain? Uudet tuikkukipot otin heti käyttöön, luomaan tunnelmaa pimeään syysiltaan. Nyt blogeja lueskellen ja telkkaria katsellen kohti nukkumaanmenoaikaa. Palataan huomenna ja kuulostellaan kuinka mutsin mieli voi.


Seuraa meitä Facebookissa ja Instassa.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköistä, minä ihastuin tuohon teidän pyöreään sohvatyynyyn! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...