torstai 7. elokuuta 2014

Playtray (yhteistyössä KidSpot ja MaxPlay)

Olette varmaan huomanneet, että blogi on liittynyt KidSpot-sivustoon. Heidän kauttaan on mahdollista tehdä yhteistyössä postauksia tuotetestausten tai arvontojen muodossa.
Me saatiin aika pian liittymisestä mahdollisuus testata Playtray-tarjotinta. Tuli tosi sopivaan saumaan, sillä olin tovin harkinnut ostaisinko Playtrayn vai jonkin alustan pöydälle. Alustat ei kyllä houkutelleet, sillä aiemmatkaan viritykset eivät juuri paikalla pysyneet. Olin myös lukenut Playtraysta, miten helppo se on ottaa ja pestä, sitten asentaa takaisin. Kaatuneet juomat eivät valu ympäriinsä, mutta tämäkään (tuskin mikään) estää Onnia heittelemästä ruokaa mihin sattuu. Onneksi sitä ei nyt kovin usein tapahdu! Myös A:n perintöpöydän pinta pysyy paremmassa hapessa, kun ei sitä tarvii olla kokoajan hinkkaamassa puhtaaksi.Onni kun uuden pöytänsä ääreen istutettiin, alkuun hän vähän ihmetteli, mutta aika pian taputteli ja parin ruokailun jälkeen jo ruokaili kuin oisi aina siinä ruokaillut. Eli meille onnistunut valinta, joka ajaa asiansa ja helpottaa arkea.
Sain myös teille lukijoille kivan yllärin!
Koodilla ULMAI (isoilla kirjaimilla) lukijat saavat 15% alennusta 7-10.8. välisenä aikana tilatusta Playtraysta www.playtray.fi :)


Tämä postaus toteutettu yhteistyössä KidSpotin sekä MaxPlayn kanssa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...