tiistai 26. elokuuta 2014

Onnin puolitoistavuotis- ja muita kuulumisia!


Tiistaina menossa töihin

Puistoilua ennen neuvolaa!

"Mä olen tän isä ja Onni on äiti!"

Janette ja Vili kävi kylässä!


Viimeviikolla keskiviikkona oli Onnin puolitoistavuotisneuvola. Lähdettiin hieman etuajassa, ehdittiin vähän puistoon ja kiertää pieni lenkki, vesisateesta huolimatta. Ja tietty A sai nukkua rauhassa.
Onni oli oma iloinen itsensä. Vähän rakensi tornia ja esitteli muitakin taitojaan sekä ymmärrystään. Osaa näyttää ruumiinosia ja tapailee sanoja, tottelee pieniä käskyjä. Menee kiltisti vessaan kun on kakka vaipassa, vie roskia roskiin, usein myös pyynnöstä kerää levittämänsä DVD:t takaisin hyllyyn.
Mitoiksi saatiin pituutta 84cm ja painoa 11.78kg. Ihan käyräänsä pitkin kasvaa, vaikka vähän epäilin että takertuisivat painoon jota nyt ei yksivuotiaasta ole tullut kuin 80grammaa. Pottaan voisi alkaa jo totutella. Ei Onnia paljoa nappaa, vähän voi istuskella mutta yhtään pisua ei olla napattu.
Torstaina vein pojat pitkästä aikaa päiväkotiin. A:lla yövuoro ja mulla kaupan sulkuvuoro 23:15 asti. Yö oli mennyt hyvin, Onni oli jossain kohtaa kiivennyt viereisestä sängystä Einon jalkopäähän nukkumaan. Ihana pieni :')
Perjantaiyö olikin sitten aika siivota Onnilta oksennuksia. Lauantai meni rauhassa ja sunnuntaina minä sekä A laatoitimme ja juoksimme vessassa. Eilinenkin oli heikkoa ja kävin lääkärissä saaden sairaslomaa vielä tämänkin päivän. Heikottaa edelleen, mutta ylös ei ole tullut mitään. Paitsi viime yönä oli sitten Einon vuoro. Onneksi se jäi niihin pariin kertaan. Onnilla maha löysällä vielä aamuisin, mut voi hyvin ja ruoka maistuu. Huomenna mulla on vapaapäivä vielä, niin joskos sitte uskaltais jo töihin ja hoitoon. Tänään päikkyyn ilmoitin tilastamme ja sain kuulla, että noro siellä jyllää, että henkilökuntaa myöden on viikonloppuna läpikäyty.
A kävi pankissa ja toi pojille toipilaslahjat. Eino sai jonkun LegoChima-jutun ja Onni LegoDublo jäätelö-setin. Mieluisia olivat molemmat!
Vähän toipilaiden touhuja ja taustalla myytäviä kamoja sekä näköjään pyyhe jostain syystä johtolaatikossa. :D Niin ja saatiin me kameraan uusi objekti (vai mikähän se onkaan), mutta pitäs saada zoomattua pidemmälle tai jotain, voisin sitä joku päivä tässä testailla. Oisko teillä muuten toiveita mistä aiheesta haluisitte lukea? Erityistä kysyttävää? Jotain? :)

Nyt jotain välipalaa ja rennostelua.


ps. Muistakaa Babyboom & kids -messulippujen arvonta!Seuraa meitä FacebookissaInstagramissa sekä Pinterestissä. Blogi löytyy nyt myös KidSpot.fi - ja bubblare.fi-sivustoilta.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä sinne - vatsatauti on kyllä kakkatauti oli se sitten kenellä tahansa, mutta lapsiperheessä vielä inhottavampi seuralainen. Onneksi se yleensä menee nopeasti ohi, vaikka kiertääkin kaikki vähän eri aikoihin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...