keskiviikko 27. elokuuta 2014

Meandi AW14Mulla oli tuossa elokuun puolessa välissä Meandi-kutsut. Osallistujia oli ihan kivasti, verrattuna joihinkin aiempiin kun äitini lisäksi ei ole saapunut kuin yksi kaveri ja suurin osa jättänyt ilmoittamatta. Mutta sitä tikulla silmään, joka menneitä muistaa vai miten se meni ;)
No sainpa syyn leipoa ja tarjolla oli pitsaa, banoffeeta ja mokkapaloja, satakuntalaisittain masaliisaa. Tietty keksit ja semmoset löyty myös pöydästä.
Esittelijänä toimi Jenni, kaverini lukioajoilta, hänellä esikoinen lähes samanikäinen kuin meidän Onni.
En tajunnut ottaa yhtään kuvia esillä olleista vaatteista, niin ihania ne oli.
Mutta eilen meidän tilaus saapui ja toki niitä piti tänään sovittaa päälle!
Einolla oli ihan omalaatuiset poseeraukset, ymmärtänette varmaan jos sanon, että tämä oli julkaisukelpoisin yhteiskuva! Onnille ois voinu ottaa noista hyvinkin 74/80 kokoiset, sen verran on reiluutta, housuissa se ei niinkään haittaa, mutta body vähän pussittaa. No eiköhän hänelläkin pian massankerrytyskausi iske päälle niin ovatkin sopivat. Eino valitsi tuon autopaidan ja päätin ottaa koon 122/128. Juuri sopivasti reiluutta, mutta hyvin voi käyttää jo hihat käännettyinä. Eino ainakin itse ihastui paitaan ja se onkin pääasia! :)

Hmm, niin. Tilasin mä itsellekin jotain! Meillä ei ole jalustaa, joten mun kuvat ei ole yhtälaadukkaita kuin nämä. Testailin samalla tuota uutta objektiivia.Kevään mallistosta ostin itselleni boyfriendit, jotka ei oo menny miksikään lähes päivittäisellä käytöllä. Nojoo, helteiden aikaan ei kyllä tullu farkkuja kiskottua jalkaan, mutta muuten! Nyt päätin emännäntarjouksen vuoksi tilata nuo slimit harmaana. Otin koon isommat kuin boyfriendeista ja tykkään! Istuu kuin iho, ovat pehmeät ja joustavat. Jakun otin, koska en omista mitään hirveän asiallista yläosaa. Tykkään tästäkin ja varmasti jää tiuhalle käytölle syksyn mittaan!
Vielä jäi kyllä (niinkuin yleensä) jotain kaivelemaan, että ehkä myöhemmin tulee tehtyä toinen tilaus.

Huomenna sitte ois edessä työ- ja hoitopäivä. Nyt mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille!


Seuraa meitä FacebookissaInstagramissa sekä Pinterestissä. Blogi löytyy nyt myös KidSpot.fi - ja bubblare.fi-sivustoilta.

3 kommenttia:

  1. jo toinen sydänpylly tälle päivälle <3

    VastaaPoista
  2. Hihi, tuo masaliisa on kyllä niin satakuntalainen nimitys että! :D Kaikki aina nauranu mulle täällä, kun puhun masaliisasta enkä mokkapaloista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...