perjantai 15. elokuuta 2014

Kuulumisia (Eikan putkitus ja kitarisanpoisto)Meillä on ollut aika jännää! Keskiviikkona vietettiin päivää sairaalassa. Vihdoin odotus ohi ja viime viikolla sain soiton, että olis peruutusaika putkitukseen ja kitarisan poistoon tarjolla. Otettiin se vaikkei silloin ystäväni Heidin luona kyläillessä ollut kalenteria mukana. Saimme päivän ensimmäisen ajan. Päästiin kotiin ja äkkiä kaivoin kalenterin tarkistaakseni työvuoroni. Vapaata keskiviikko sekä torstai, huh!! Ei tarvinnut alkaa järjestellä ja stressata. Viikon verran vastailtiin parhaan kykymme mukaan Einon kysymyksiin tulevasta ja vihdoin koitti toimenpideaamu! Eino nukkui myttyrässä sängyssään ja mietin miten hänet raaskii herättää. No aika pian hän heräili ja mummukin tuli Onnin kaveriksi. Reippaasti lähdimme seitsemän jälkeen sairaalalle päin, jossa ilmoittauduimme päiväkirurgian osastolle. Hetken odottelun jälkeen vaihdettiin Einon vaatteet, leikittiin hetki kunnes hoitajat tulivat hakemaan häntä. "Miksi mun pitää sanoa teille heippa?" Voi kun äidin sydäntä kuristi. Käytiin kahvilla ja istuskeltiin hetki. Takaisin mentiin ja pian kuului rakkaan itku. Käveltiin lähemmäs heräämöä ja pian saatiin mennä katsomaan nukutuksesta sekavaa ja hieman itkuisen kipuista poikaa. Hän halusi heti mun syliin ja siinä viihtyi koko sen ajan mikä vietettiin sairaalassa. Henkilökunta oli osaavaa ja ystävällistä, aivan ihania naisia. Iso kiitos heille! Einoa lääkittiin ja hän nukahti takaisin. Seuraavaksi kun hän heräsi oli poika jo enemmän omaitsensä. Hieman kipeä ja pahoinvoiva, oksensikin muutamasti. Yhden maissa pyysi jäätelöä ja siitä jo vessaan ja puoli kahdelta saatiin lähteä kotiin. Nyt toimenpiteestä kaksi päivää ja koitan hillitä Einon menohaluja. Viikkoon ei saa rasittua. Aikalailla saa häntä hillitä ja toppuutella. Nyt toivotaan, että korvatulehdukset ovat historiaa!

Huomenna pidän Meandi-kutsut. Pitkästä aikaa mallisto iski aikalailla heti, joten varmasti tulee tilattua jotain ;)

 Mukavaa viikonloppua! <3
Seuraa meitä FacebookissaInstagramissa sekä Pinterestissä. Blogi löytyy nyt myös KidSpot.fi - ja bubblare.fi-sivustoilta.

1 kommentti:

  1. Rohkea ja reipas Eino! :)

    Katsotaan josko mäkin pääsisin joskus noille sun kutsuille mukaan, nyt osui taas sellaseen saumaan että oli jo muuta ohjelmaa, höh. :( Mulla kun ei oo vielä ollenkaan noista lastenvaatekutsuista kokemusta! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...