maanantai 7. heinäkuuta 2014

Painavaa asiaa (Painosta ja sen pudottamisesta, toivepostaus)

Tutipuun ihana Lindiz toivoi multa postausta painonpudottamisesta. =)

No, vielä ei oo hurraamista, edelleen turvottaa ja liikakilot painaa. Mielialalääkityksen aloittamisesta, karistettuja kiloja on tullut takaisin kymmenkunta. Niistä nyt pitäis päästä eroon ja opetella taas pitämään näpit irti herkuista. Kiireessä sitä helpoiten sortuu, mutta pikkuhiljaa vettä litkien uskon senkin päihittäväni. Eli lähinnä veden juonnilla ja syömisten tarkkailulla olen aloittanut, montaa kiloa ei ole lähtenyt mutta kaikki miinus on vain positiivista. Tänään kävin pitkästä aikaa lenkillä, josta hölkkäsin päälle kilsan, alussa ja välissä kävelin hetken. Lenkin jälkeen kaivoin puhelimesta AB-challenge kuvan ja sen mukaisesti tein 15 rutistusta, kuusi jalkojennostoa sekä 10s (A otti aikaa 12s) lankkua. Huomenna taas lenkille ja sama homma. Katsoin tuota vatsalihashaastetta eikä siinä ole 30 päivässä ainuttakaan lepopäivää, mutta teen vaikka jotkut päivät aiemmin, niin niistä tulee vapaita. Pitäis myös salille taas suunnata, mutta otan nyt asia kerrallaan ja keskityn alkuun ruokailujen järkevöittämiseen, sekä ajatukseen etten tarvitse herkkuja täyttämään mitään tyhjiötä sisälläni tai lohduttamaan ja kiireessäkin vois valkata vaikka sen porkkanan, se olis halvempikin kun joku hiivatin suklaapatukka! Ihan sairasta kyllä. Ei ne luolaihmisetkään mitään suklaita suruihinsa syönyt. Ja oma valintani se on, mitä suustani alas lykkään! IHAN IKIOMA VALINTA. Miksen ota niskalenkkiotetta ja näytä itelleni kuka määrää, että mä SAAN valita muuta kuin sitä hyvää pas*aa. Että turha tässä parkua omia tyhmiä valintojaan. MUTTA vaikka välillä valitsisi väärin, pitää sekin sallia. Mä SAAN valita aina toisin. Tehy-lehdessä oli aivan huikeen hyvä juttu siitä, miten itsekuri pitäisi muuttaa TAHDONVOIMAKSI. Kuri itsessäänkin on hirveän ankara sana, negatiivissävytteinen. "Eletään kurissa ja nuhteessa." Eikä pidä unohtaa sitä armollisuutta. Antaa itelleen sen suklaapalan anteeksi ja aloittaa taas uudelta sivulta. 
Hirveen hienoja ajatuksia, joita olen tässä hiljaa muhitellut. Edelleen masennusdg painaa ja sekin osaltaan vaikeuttaa asioita. On niitä pinttyneitä ajatussolmuja ja vääristynyt minäkuva yms. Niihin olen onneksi saamassa enemmän apua, tapaan vielä lääkärin, joka toivottavasti tekee hoitopäätöksen psykoterapiaan. Vajaan vuoden kun jo saanut keskusteluapua, mutta kaipaan jotain tavoitteellista, ratkaisupohjaista. Että oikeesti pääsis näistä solmuista irti ja eteenpäin taas kasvaneena ihmisenä!
Paljon etsin netistä positiivista voimaa ja iloa tuovia kuvia ja quoteja. Vielä pari voimabiisiä myös joita voi luukuttaa luurista täysillä ja irtautua hetkeksi.

Kyllä tästä hyvä paketti vielä tulee! Työtä se vaatii, mutta sitten voikin olla ylpeä itsestään, että teki sen!


Tekipäs hyvää kirjoittaa aiheesta, palaan tähän varmasti aika-ajoin. Selkeyttää omia ajatuksia, kun niitä saa vähän purettua. Piti tää kirjottaa jo aikoja sitten, mutta aina se vaan jäi ja jäi. Iltavuoroja oli monta ja vapaahetket vietti mielellään murujen kanssa :)Seuraa meitä FacebookissaInstagramissa sekä Pinterestissä. Blogi löytyy myös bubblare.fi-sivustolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...