maanantai 28. heinäkuuta 2014

Helsinki

(postauksen kuvat omiani, A:n sekä veljeni!)

Käytiin tosiaan mun veljen, poikien kummienon, luona Helsingissä. Reissu meni ihan huippuhienosti! Matkustettiin Onnibussilla ja oli aika luksusbussi, wifi, sähkö, nahkapenkit, ilmastointi. Kyllä kelpas kulkea! Helsinkiin saavuimme lauantai-illalla. Jäimme Ruoholahdessa pois ja Makke oli meitä vastassa. Mentiin vähän kiertelemään kaupunkia, ennen kämpille menoa. Metro ja ratikat vetosi Eikkaan vahvimmin.Sunnuntaina lähdettiin aika pian herättyämme metrolla Itiksestä kohti keskustaa. Jäätiin Kaisaniemellä pois ja syötiin ekassa aukiolleessa kahvilassa aamupala. Siitä jatkettiin ulos ja Rautatientorille Korkeasaaren bussiin.Korkeasaaresta suunnattiin kiertämään kaupunkia ja syömään. Käytiin Forumissa ja Kampissa. Hampparit syötiin ja sen jälkeen pääsin Popiin kohnaamaan. Pojille löytyi t-paidat ja Onnille vielä Pop-pupu, joka kuolattiin heti. Hetken kiertelyn jälkeen päätettiin vielä käydä Suomenlinnassa.


Suomenlinnasta koukkaisu Makken luo ja kamat kasaan. Makke saattoi meidät Ruoholahteen bussipysäkille. Heippojen aika ja pian päästiinkin bussin kyytiin. Kotimatka meni miehillä unessa ja minun puhelimella dataillessa. Ei voi kuin ihmetellä miten hienosti meidän pojat jaksoi koko pitkän päivän kävellä ja kulkea! Ei valitusta. Pieni cokispullo draama meinas kehittyä, mutta sekin meni ohi ennen kuin ehti kunnolla alkaa! Jos vielä tänä kesänä pääsis uudestaan, kun kerran noin helposti pääsee ja halvalla! :)Tällainen reissukuvapostaus tällä kertaa! Kivaa oli ja nyt väsyttää kyllä.
Palaillaan pian taas, öitä!


Seuraa meitä FacebookissaInstagramissa sekä Pinterestissä. Blogi löytyy nyt myös KidSpot.fi - ja bubblare.fi-sivustoilta.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...