torstai 29. toukokuuta 2014

Työkuulumisia


Kuukausi sitten en todella tiennyt mitä tämä kevät ja uusi työ tuo mukanaan. Olen päässyt porukkaan mukaan ja työkaverit ovat kärsivällisiä vaikken kaikkea vielä tiedäkään.
En muistanut miten viihdyinkään kassalla! Tällä parin vuoden kotona olollakin on toki asiansa, mutta olen aina tykännyt työstä kaupassa. Joo, onhan sitä kuultu kuittailua "Lukiosta kaupan kassalle"jne. No, lukioaikana mun urani kaupan kassalla alkoi ja lukion jälkeen se jatkui. Kaksi koulua jäänyt kesken, kolmas aloitettu ja nyt hakemassa paikkaa (kutsua valintakokeeseen odotellessa) täällä samalle alalle jatkoon. Ja kas, taas kaupan kassalla duunissa.
Ensimmäiset vuorot meni totutellessa uuteen kassajärjestelmään ja tutustuessa kauppaan ja työkavereihin. Nyt päälle kolme viikkoa myöhemmin olo on paljon varmempi vaikka opittavaakin tulee vastaan joka päivä. Mutta nyt en joka pulmaan ole ensimmäisenä soittamassa apua, vaan yleisimmät virheet kassalla saan jo korjattua itsekin. Kassan lisäksi olen hyllyttänyt, katsonut päiväystuotteet, laittanut paistotuotteet valmiiksi aamua varten, vastaanottanut ja antanut paketteja. Yhtään sulkuvuoroa mulla ei ole ollut, parin viikon päästä olisi ensimmäinen kun olen kaverin kanssa oppimassa sitä. Rahojen laskua / tilitystä en ole vielä ehtinyt oppia vielä, joten vähän jännittää. Tänään on helatorstai ja vapaa, mutta huomisesta alkaa kahdeksan päivän putki, jonka jälkeen useamman päivän vapaat. Pojilla oli taas eilen päiväkotipäivä, lyhyt mutta hyvin meni. Onnikin nukkui 2,5 tuntia.
Aloitin tämän postauksen jo viime viikolla, mutta en ole oikein jaksanut keskittyä kirjottamaan. Mennyt siis taas uusiksi tää homma. Kotona olon haluaa pyhittää pojille ja illalla ei ole ollut ennen nukkumaanmenoa virtaa alkaa käynnistää aivoja vielä kirjoittamiseen. Mutta kyllä mä tänne kirjoittelen, arvontakin kehitteillä, sen tiimoilta kannattaa pysyä kuulolla myös ;)

Tänään saadaan kylään Jessica ja hänen tytöt. Jessica pelastavana enkelinä tulee meille lauantai-illaksi muutamaksi tunniksi poikia katsomaan, joten tutustuvat nyt ettei sitten tee tiukkaa jäädä ihan uppo-oudon ihmisen kanssa.

Nyt siivoilemaan ja lounasta nassuun!

Loppuun vielä kuvia menneilta päiviltä:
tästä ei vielä tietoa, saanko järkättyä vuorot niin että pääsisin,
toisaalta on myös muitakin alustavia suunnitelmia syksyyn.... 


Seuraa meitä FacebookissaInstagramissa sekä Pinterestissä. Blogi löytyy myös bubblare.fi-sivustolta.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...