maanantai 5. toukokuuta 2014

Ensimmäinen työ- ja hoitopäivä

kuva: google kuvahakuJa niin on päivä vaihtunut iltaan. Sheldon on ihan paras, näin välihuomautuksena vain... 

Aamulla herättiin Onnin kanssa ennen seitsemää ja alettiin väsätä aamupalaa. Herättelin myös Einon. Hänellä vähän kesti. Eikä oikein puurokaan maistunut, vaikka kuulemma oli hyvää. Onni taas veti annoksensa hyvällä ruokahalulla. Kahdeksan pintaan oltiin jo pihalla ja valmiina polkaisemaan pyörä kohti päiväkotia. Eikun ainiin, ne vaipat, muista hakea vaipat! Eli lähikaupan (työpaikkani) kautta. Oli melkosen kylmä viima, mutta hyvissä ajoin oltiin paikalla. Pojat jäi kumpikin tosi hyvin ryhmiinsä. Onnia mä enemmän jännitin, mutta poika yllätti olemalla lähes huomaamatta minua ja jääden istumaan hoitotädin polvelle. 
Itkua en tirauttanut vaan keskityin polkemaan kohti työpaikkaa ja tulevaa työpäivää. Ensin etsiskelin sopivia työvaatteita ja sitten kassajärjestelmää oppimaan. Aamupäivän tuntui, että olen aivan pihalla. Tiesi kyllä olleensa pois työelämästä. Ja kassajärjestelmä jonka pariin palasin oli myös ihan uppo-outo. Mutta kyllä se aika tutuksi ehti tulla. Myymäläpäällikkömme on ihan supermukava ja kehuikin mua jo toiselle työkaverille, joka hänkin oli tosi mukava. Jäi kyllä ihan superkiva olo päivästä! Asiakkaatkin oli ihan kärsivällisiä mun hitailulle kun välillä oli nappulat hukassa. Onneksi osui rauhallinen päivä, niin ehti hyvin ottaakin aikaa enemmän ajatuksella toimimiseen eikä kiireessä sähläämiseen.
Lisäjännitystä aamupäivään toi rakkaan ystävän Tiian keskimmäisen pojan suuri leikkaus, mutta tauolla oli jo hyviä uutisia. Voimia sinne äidille ja muulle perheelle, sekä urhealle potilaalle <3
Toisella tauolla A ihmetteli viestissä, että Onnilla ei vissiin ollu ulkoiluhaalaria. Meinasin tukehtua Ediini! Joo, ihanhan mä ilman ulkovaatteita poikia pyörän perässä kuljetan, great!  Mutta haalari löytyi ja kaikki hyvin. Poikien päivä oli mennyt mitä mainioimmin. Kumpikin oli syönyt ja nukkunut hyvin sekä saaneet uusia kavereita. Kaikinpuolin hyvä päivä! Huomenna nautiskellaan koko perhe vapaasta, keskiviikkona taas uusi päivä ja uudet haasteet!

Keväisempää viikkoa toivotellen,Seuraa meitä FacebookissaInstagramissa sekä Pinterestissä. Blogi löytyy myös bubblare.fi-sivustolta.

2 kommenttia:

  1. Mä muistan miten kurjalta tuntu palata töihin vaikkei Lucas ollut ees kunnallisessa hoidossa vaan isovanhemmilla, mut silti! Tsemppiä! ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...