torstai 3. huhtikuuta 2014

Tunnelmia uudessa kodissa


Näin on muutto tehty. Maanantaina saatiin loput laatikot ja tavarat perille sekä vanha koti siivottua. Pojat olivat mummulassa su-ma yötä ja tiistaiaamuna mummu hoito kerhokuljetuksen ja oli Onnin seurana, niin saatiin suurinosa tavaroista pois laatikoista. Keittiön sain sinä aamuna kuntoon. Poikien huone alkaa näyttää jo asuttavalta, ainoastaan nuo vaatteet pitäisi nyt lajitella kaappiin. Verhot on paikallaan keittiössä, poikien huoneessa sekä olkkarissa. Eilen leivoin omppupiirakan, kun oli lohkot jääneet sulamaan.
Sopeutuminen uuteen kotiin on mennyt hyvin. Eilen tosin Eikka ilmoitti, että haluaa vanhaan kotiin, mutta se oli jo tänä aamuna unohdettu ja hän ilmoitti, että tykkää tästä uudesta.
Itselle vanhan kodin jättäminen ei tuntunut kovin vaikealta tai edes haikealta. Vaikka sielläkin ihania muistoja ja ensiaskeleita on otettu, niin olihan se A:n poikamiesboksi ja kyllä siellä se 2012 syksyn painostavat tunnelmat ja parisuhteen kriisitila painoi. Paljon nekin seinät tässä vajaassa parissa vuodessa näkivät!
Nyt meillä on oma yhteinen koti, jossa eletään ja tehdään uusia muistoja. 

Huomasin, että bloggerin lukijapaneelin kautta kirjautuneita lukijoita on jo 70! Mähän lupasin arvontaa kun pyöreet täyttyy, joten pysykää kuulolla! :)ps. Seuraa meitä FacebookissaInstagramissa sekä Pinterestissä. Blogi löytyy myös bubblare.fi-sivustolta.

4 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin :) Muuttaminen on jotain niin hirveetä, mutta kunhan pääsee sinne uuteen asuntoon niin ei enää parit laatikot haittaa nurkassa kun on jo paljon parempi olo.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...