Kaksplus.fi

torstai 24. huhtikuuta 2014

Linssi-kasvissosekeitto ja banaani-rahkaletut



Keskiviikkona käytiin äitiryhmän kanssa Marttojen kurssilla. Tehtiin vaikka mitä herkkuja: kala-kasvisnyyttejä (kuvassa), kalamurekepihvejä (kuvassa), pitsapannaria (kuvassa), kalakukkosia (kuvassa), ruissämpylöitä sekä rahkalettuja. Näistä inspiroituneena toteutin tämän päivän ruoan.

Linssi-kasvissosekeittoa.
Ensin pyöräytin kattilan pohjalla rasvassa perunat, porkkanat ja sipulit. Lisäsin pari valkosipulin kynttä ja mausteet (suola, valkopippuri, timjami, tilli, paprikajauhe). Sitten lisättiin tomaattimurskaa ja vettä sekä liotetut vihreät linssit. 
En aiemmin ole käyttänyt linssejä, mutta nyt siihen tulee muutos. Helppoa ja vaivatonta. Tuli aika satsi, josta saan vielä pakkaseenkin!

 Hyvin uppos koko jengille!



Jälkkäriksi paistelin banaanirahkalettuja (käytin ohjeena Marttojen rahkalettuja, mutta sävelsin hieman). Rikoin kulhoon viisi munaa, lisäsin joukkoon 1dl vehnäjauhoja, purkin rahkaa, yhden erittäin kypsän banaanin, hunajaa ja ripsauksen suolaa, sekä voisulaa (n. 50g sulatettuna).
Annoin turvota syömisen ajan ja sitten paistelin.
Herkkua tuli!



Seuraa meitä FacebookissaInstagramissa sekä Pinterestissä. Blogi löytyy myös bubblare.fi-sivustolta.


ps. Kerro jos sulla olisi mielessä jotain, josta mielelläsi haluaisit mun kirjoittavan tai jos sulla on jotain mitä haluaisit kysyä, kysy rohkeesti! :)

1 kommentti:

  1. Kirjottele ihan teidän tavallisesta arjesta :) Mitä pojille kuuluu, mitä touhuatte, mitä sulle kuuluu, miten jakselet. Sulla on kiva, elämänmakuinen blogi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...