tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kuulumisia lähipäiviltä


Viikonloppu oli ja meni. Perjantaina oli tosi hauskaa ja teki kyllä hyvää tuollainen rento irtiotto kotinurkista. Kotiuduin jo puolilta öin niin ei rytmikään hirveästi kärsinyt. Lauantai meni mukavasti, sain nukkua (ts. levätä, heräsin ysiltä eikä uni enää tullut) ja käytiin ulkona, saunottiin. Sunnuntaina iltapäivällä Marianne tuli miehensä ja poikansa kanssa kyläilemään. Oli mukavaa, kun ei miehen kaveripiirissä oikein ole lapsia.
Eilen käytiin taas Kirjurinluodossa puistoilemassa Nooran ja Akselin kanssa. Yhtäkkiä vaan viikonlopun lämpimät ilmat olivat muuttuneet aika kylmäksi. Tai lämmin oli, vaan ei aurinko paistanut ja tuuli oli kylmä. Pojat viihtyi ja lähdön hetki oli taas epämukava, mutta uni tuli pojille ilman suurempia houkutteluja.


Tänään taas oli jännä päivä. Mentiin tutustumaan poikien tulevaan päiväkotiin! Paikka tosiaan vastavalmistunut lokakuussa ja on nykyaikainen, vartavasten tehty vuorohoitoa ajatellen. Ulkoa se on hieno, kiva piha. Sisällä on jokaiselle ryhmälle omat tilat, lisäksi on takkahuonetta, liikunta-/musiikkisali sekä saunatilat. Yöhoitolaiset pääsevät ainakin viikonloppuisin, joskus useamminkin saunaan ja siellä saa myös leikkiä vesileikkejä. Vastaanotto oli lämmin ja Einokin meni heti reippaasti tutustumaan leikkiviin tyttöihin. Ja jäi myös sinne kun lähdimme täyttelemään papereita. Harmiksi ei oltu varustauduttu ulkoiluvermein, niin ulos hän ei päässyt mukaan, mutta leikit löyty takkahuoneesta Onnin kanssa. Tänään pääasiassa tutustuttiin Einon tulevaan ryhmään Siileihin ja huomenna mennään tutustumaan Onnin ryhmään Sammakoihin. Muita ryhmiä päiväkodissa on Puput, Varikset ja Hiiret. Aika paljon jännitti. Mutta hyvin hälveni suurinosa kun näki ja sai kysellä.

Jännityksellä ja innolla uutta alkua odotellaan, miten kaikki muotoutuu ja kaikki sopeutuu uuteen arjen järjestykseen!

Huomenna suunta torille Vappuhulinoihin! :)


Seuraa meitä FacebookissaInstagramissa sekä Pinterestissä. Blogi löytyy myös bubblare.fi-sivustolta.

2 kommenttia:

  1. Luksusta uudet hoitopaikat!!! kiva postaus ja tosi mageet noi sun lasit =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ja joo aika huikeet tilat oli! =) Jännittää hitokseen! =S

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...