keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Juhlia ja kuulumisia (7/52)

Noniin, viime viikko meni Onnin 1v synttäreitä suunnitellessa.
Perjantaina tuli vauvavuosi päätökseensä. Taapero meillä on jo päälle kuukauden päivät ollut, kun Onni on kävellä töpsytellyt pitkin asuntoa! Haikeaa, mutta huikeeta katsoa miten pienen älykin kehittyy, osaa velmuilla ja oppii uusia joka päivä. Nyt hän kovin harjoittelee tornin tekoa, saa yhdistettyä dublo salama-autoon renkaat kiinni, kerää tavaroita laatikoihin..
Viikonloppuna oli syntymäpäivien lisäksi suvun rinsessan kastejuhla. Serkkuni synnytti jouluaattona pienen tytön. Näimme hänet ensikertaa livenä nyt sunnuntaina ja voi miten hän oli pieni ja suloinen. Sydämeni suli <3 Ja voi miten Onnista tuli iso poika, vähän kuin Eikasta Onnin synnyttyä. Lämminhenkinen ja ihana juhla oli. Itkua en kyennyt pidättelemään kun serkkuni isä (enoni, josta tuli Onnin bestis :) luki isovanhempien rukouksen.
Kastejuhlasta Eino lähti Turkuun mamman luokse viettämään hiihtolomaa. Vähän on ikävä ja nyt kun hänellä eilen ollut kuumetta, niin tietty pieni huoli vaikka mamman hoivaan luotankin täysillä. Paranisipa pian niin ei menisi loppu loma pelkkään sairastamiseen <3
(nyt tulikin viesti, ettei kuumeesta tietoakaan!)


7/52

Näin Onni kiipes portaita kun selkäni käänsin!

Uusi keväthaalari Mini Rodinin Pico :)


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...