torstai 30. tammikuuta 2014

Kehitystä ja talviurheilua

Kuten arvasin, Onni 11kk ja vauhti kiihtyi kun oppi nousta seisomaan ilman tukea. Kävellään vain kun enää ei tarvitse kontata tuen viereen, jotta pääsee takaisin pystyyn. Juoksuaskeleita harjoitellaan. Ja näin se vauva katoaa. Tilalle kasvaa taapero, jolla on jo tahtoa ja huumorintajua, höystettynä ripauksella ilkikurisuuttakin, valloittava pieni marakatinpoikanen.  ♥
Haikeaa, mutta ihanaa. Ystävänpäivä lähestyy ja niin tulee täyteen yksi vuosi elettyä elämää. Niin nopeasti on tämä aika mennyt. Ensimmäiseen vuoteen mahtuu niin hirvittävästi kehitystä ja kasvua, ettei sitä toisenkaan lapsen kohdalla ymmärrä.

virnuileva tuttivarasSunnuntaina käytiin A:n vanhempien kanssa Rossossa syömässä. Mentiin päivällä ja kaikki sujui rauhallisesti. Eikkakin kuin ihmisen mieli. Onni söi muusia ja lihapullia, toisessa kädessä kurkku, toisessa lihapulla. Ruoka oli hyvää ja saimme vatsat täyteen.


Onni yritti kiivetä lelukoppaan, en ehtinyt napata kuvaa kun jalka oli laatikossa. Vaan saipa hän sen itse sieltä pois. Odotamme päivää, jolloin hän sinne sukeltaa.


Maanantaina Eikka pääsi kokeilemaan serkultaan perimiä suksia. A ja E menivät ulos edeltä ja kun minä Onnin kanssa pääsin paikalle niin sieltä hän hiihteli vastaan. Homma oli hallussa kun ei A ehtinyt edes neuvoa kun E jo lähti liikkeelle. 
Luistimia pitäisi kuulemma vielä päästä testaamaan. On se ilo kun lapsi on kiinnostunut liikkumisesta ja ulkoilusta, pysyy itsekin virkeenä kun ulos on vain mentävä, vaikka miten tekis mieli möhjöttää sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...