maanantai 13. tammikuuta 2014

2 /52

Toisen viikon yhteiskuva vähän myöhässä.

Meille kuuluu hyvää. Viikonlopuksi piti mennä Turkuun, mutta se peruuntui. No meidän mamma tuli lauantaina kuten lumikin! Käveltiin mammaa vastaan ja tehtiin hyvää salaattia iltapalaksi. A:lla tosiaan työputki keskiviikkoon asti. Ulkoiltiin ja sunnuntaina oli Vilin 2v synttärit ja käytiin tietty kakulla ja leikkimässä.
Tänään Waltsu tuli hoitoon taas ja meni kivasti. Aamulla käppäiltiin kirpakassa pakkasessa työkkäriin käymään. Vähän jännitti, että kääk, kolme lasta joista nuorimmilla ei paljoakaa ikäeroa. Mutta hyvin meni! Kukaan ei kitissyt ja saatiin kirjattua suunnitelmat paperille. Nyt illalla oonkin pistänyt päivähoitohakemukset sekä työhakemuksia. Jos en saa työtä niin haen työkokeilua varten paikan vanhainkodista. Jännittävää ja kivaa, samalla todella haikeaa. Pitää nyt nauttia poikien kanssa tästä elosta, niin kauan kun tätä kestää! Viimeistään syksyllä puhaltaa uudet tuulet, jos ja kun pääsisin Samkiin jatkamaan sh-koulutusta!

Ihanaa kun tuli lunta ja pakkasta. Nautin lumen narskunasta kenkien alla ja pakkasen nipistelystä nenän päässä. Aurinkokin on eilen ja tänään paistanut. 

Leppoisaa viikkoa kaikille!2 kommenttia:

  1. Vähän olen myöhässä mutta heiiiiiiiiiiiiiii, onnittelut kihloista ♥ Ihanata, ihanata, ihanata ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...